Severina odgovorila Igoru, a prozvala je i njegove roditelje Olju i Dragana

Printscreen/Instagram

Poznati

Severina odgovorila Igoru, a prozvala je i njegove roditelje Olju i Dragana

Bračna idila Severine i Igora Kojića po svemu sudeći je narušena, više nisu ni prijatelji na Instagramu.

Odnosi Severine i njenog supruga Igora Kojića više nisu idilični, barem sudeći po njihovoj komunikaciji na društvenoj mreži Instagram. Igor je jučer na Instagramu objavio fotomontažu na kojoj je na jednoj fotografiji on sa Severinom a iz grma viri Milan Popović te je napisao:

„Generalni pokrovitelji mog braka, iz pouzdanih šumskih izvora“, napisao je Kojić, koji je uz montažu nadodao i pjesmu „Namćor“ Đorđa Balaševića u kojoj su stihovi „Al’ tebe volem, to je fakat, ti si mi ljubav jedina“. Kojić je uz to označio i dva medija iz Srbije i Hrvatske, uz prigodni hashtag „Dosta ako Boga znate“.

„Pokrovitelji su Olja i Dragan.“ Zatim je još dodala: „Molim te, izuzmi me iz ovog, pokrovitelji su Olja i Dragan.“

Na Instagramu je Severina pratila jedino Igora i on je na ovoj društvenoj mreži pratio samo Severinu i ubrzo nakon ove objave prestali su biti prijatelji na Instagramu, a i Igorovi roditelji Olja i Dragan Kojić više ne prate svoju snahu na Instagramu. Olja je svoj profil zaključala, a prije nego što ga je zaključala, izbrisala je sa svog profila i neke videosnimke na kojima je bila Severina, a jedna od tih snimki nastala je i dok su zajedno bili u karanteni u Beogradu.

Na tim snimcima Severina se pohvalila kako kod Kojića obavlja kućne poslove, a u pozadini na jednoj snimci čuje se kako Dragan hvali svoju snaju jer je vredna. Mediji u Srbiji već neko vreme pišu kako su narušeni odnosi između Severine i Igora, ali i kako su izbile svađe između nje i Kojića dok je s njima boravila u izolaciji u njihovoj vili na Bežanijskoj kosi.

Jedna od svađa izbila je navodno između Severine i njenog svekra jer je pevačica navodno htela da Kojići renoviraju bazen i preurede dvorište i tu je Dragan podigao glas i došlo je do trzavica.

Izvor: vecernji.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top