Sudbinska noć 6. juna: Život će se okrenuti naopačke ovim znakovima!

pixabay.com

Lifestyle

Sudbinska noć 6. juna: Život će se okrenuti naopačke ovim znakovima!

Pet znakova posebno će osetiti ovaj teški period

Pojava punog Meseca ima jak globalni uticaj i za njega se vezuje, između ostalog, i veći broj nesreća, aktiviranje hroničnih bolesti i druge negativne pojave. Čak i potpuno zdravi ljudi osećaju posledice punog Meseca.

Tako će nam ponovo biti u noći između 5. i 6. juna, ali pet horoskopskih znakova će posebno osetiti ovaj period.

Najranjivije su osetljive Ribe, pogotovo jer Mesec ovoga puta prolazi kroz njihov znak. Pred Ribama su događaji koji će snažno uticati na njihovo emotivno stanje. Biće podložni promenama raspoloženja, a u noći punog Meseca, šta god da su planirale, na kraju će ostati same. Ribe su inače sklone sanjarenju i mašti, a pun Mesec će ih praktično terati da se udalje od stvarnosti.

Sledeći znak koji će snažno osetiti lunarnu promenu jeste Bik. Predstavnici ovog znaka takođe su veom emotivni, ali i veoma podložni tuđim mišljenjima. Oni se preterano nerviraju i mnogo brinu, i zbog toga je njihov nervni sistem često oslabljen, a ovaj problem naročito se pogoršava tokom punog Meseca. Postaju depresivni i razdražljivi. Za ovaj znak je prilično česta pojava zavisnosti od alkohola, a ovaj astrološki period ih čini posebno podložnim porocima.

Rakovi, sa druge strane, tokom punog Meseca mogu da imaju neprijatnih iskustava koja se tiču zdravlja, kao što su kratak dah i srčani problemi. inače hiperaktivne Rakove tokom punog Meseca prati drastičan pad energije i depresija.

Na zdravlje pun Mesec utiče i kada su u pitanju Device. Kod njih je moguće generalno narušavanje zdravlja, a posebno povišen krvni pritisak i problemi s disanjem. Odgovorne Device obično pažljivo brinu o svom zdravlju, ali kao izrazoti radoholičari, ovaj znak ne štedi sebe, pa nije ni čudo ako dođe do zdravstvenih problema. Pun Mesec tome snažno doprinosi.

Jak uticaj će pun Mesec imati i na Blizance. Ovaj znak je prirodno „podeljen na dvoje“ – danas je jedna osoba, sutra je neko potpuno drugačiji. Raspoloženje im se konstantno menja, kao i način razmišljanja. U periodu punog meseca to je naročito opasno. Tokom ove lunarne promene, Blizanci imaju visok rizik od emocionalne nestabilonsti, koja ih često tera na neke veoma loše i za njih štetne poteze.

(Stil.kurir.rs)

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top