Važno je da znate razliku između snažnog i slabog muškarca!

pixabay.com

Ljubav i seks

Važno je da znate razliku između snažnog i slabog muškarca!

Primetna razlika između ove dve vrste muškaraca i to možete prepoznati na vreme.

5 karakteristika slabih muškaraca Vaša moć ga plaši; Obratite pažnju na to kako se on ponaša u vašoj vezi. Slab čovek zna da nije dovoljno jak da bi bio glavni vođa. Za to nema emocionalne i intelektualne sposobnosti. Ali umesto da postanete bolji, on vas, nezavisnu ženu, doživljava kao pretnju.

Ne nadahnjuje vas da biste poboljšali, već se takmiči kako bi vas ponizio. Umesto da se ponosi svojim postignućima, oseća pretnju od njih. Ne može podneti činjenicu da ste uspešni, da vam ne treba podrška, da niste zavisni o njemu. I pokušaće te spustiti na svoj nivo.

Ne preuzima inicijativu; Spontanost je dobra kvaliteta u određenim situacijama, ali biti potpuno neupućen nije način na koji bi se trebali ponašati u životu. Bar ne kada želite nešto postići. Ali slabi muškarci se ponašaju baš tako. Njihov glavni simptom je nedostatak inicijative. Oni su opušteni i raspoloženi. On nema ambicije, plaši se poraza, zato radije izbegava rizične situacije.

Nikad ne preuzima odgovornost; Za svoje reči i dela uvek krivi druge i traži nekoga da uključi strelice. Kada se vara, pokušava da pronađe nekoga drugog za koga bi bili krivi. Pa čak i u svojoj vezi – samo ste uvek krivi za probleme i svađe među vama. On se pozicionira kao idealan. A to znači da se nikad neće promeniti, neće ispraviti svoje greške.

Sebičan je; Slabi muškarci ne znaju saosećati. Ne znaju kako razumjeti osećaje drugih ljudi i obračunati se s njima. Oni misle samo na sebe. Zato od njega ne očekujte nikakvu žrtvu ili pomoć. On sebe smatra centrom vašeg sveta, a ne obrnuto.

4 karakteristike jakog muškarca Podstiče vas da se razvijate; Snažan čovek se ne boji vaših postignuća, ponosan je na njih. Motiviše vas da se dalje razvijate, postaje vam vetar ispod krila. Raduje se kad postignete novi cilj. Ne pokušava vas promeniti, ali podržava sve vaše snove. A pokraj njega postaješ bolja. On veruje u vas i ne gubite ovu veru, čak i kad odustanete.

On preuzima odgovornost; Ne pokušava dominirati, zna kada treba preuzeti inicijativu, kada preuzeti sve na sebe, kako bi pronašao rešenje. Pored njega možeš biti prava žena, jer je on taj koia od života zna što želi i zna kako to dobiti.

On drži svoja obećanja; Jaki muškarci održavaju svoju reč. Njihovi postupci odgovaraju njihovim rečima. Ne morate slušati izgovore i izgovore. Snažan čovek će uvek govoriti istinu i biće odgovoran za svoje reči

Izražava svoja osećanja; Snažan čovek zna kako priznati svoje osećaje i namjere. S njim uvek znate što je između vas. Ne misli da ga njegovi osećaji čine manje od muškarca. Naprotiv, to ga čini jakim.

Info Pult

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top