TAČNO U 21.13 POGLEDAJE U NEBO I DOBRO SE SPREMITE! Nikad TEŽE pomračenje Meseca, a ovom ZNAKU se menja SUDBINA!

pixabay.com

Lifestyle

TAČNO U 21.13 POGLEDAJE U NEBO I DOBRO SE SPREMITE! Nikad TEŽE pomračenje Meseca, a ovom ZNAKU se menja SUDBINA!

Večeras tačno u 21.13 čas dešava se pomračenje Meseca u vatrenom znaku Strelca

Pošto će pun Mesec biti u Strelcu, pa još i pomračen, to znači da će težnja ka osobođenju i rušenju barijera biti veća nego ikada.

Svako pomračenje Meseca i te kako negativno utiče na našu psihu, pa je ovo dan u kojem ćemo imati brige, frustracije i stresove.

Ono što je važno da imamo u vidu, jeste da će pomračenje Meseca biti okidač za odluke koje mogu da nam promene sudbinu.

Kako je Mesec u Strelcu, ovaj događaj najteže će podneti sami Strelčevi, Blizanci, Ribe i Device!

Veoma je važno da zapamtimo da ostanemo suzdržani kako ne bismo doneli odluke zbog kojih bismo mogli da se kajemo za nekoliko dana.

Najranjivije su osetljive Ribe, pogotovo jer Mesec ovoga puta prolazi kroz njihov znak. Pred Ribama su događaji koji će snažno uticati na njihovo emotivno stanje. Biće podložni promenama raspoloženja, a u noći punog Meseca, šta god da su planirale, na kraju će ostati same. Ribe su inače sklone sanjarenju i mašti, a pun Mesec će ih praktično terati da se udalje od stvarnosti.

Sledeći znak koji će snažno osetiti lunarnu promenu jeste Bik. Predstavnici ovog znaka takođe su veom emotivni, ali i veoma podložni tuđim mišljenjima. Oni se preterano nerviraju i mnogo brinu, i zbog toga je njihov nervni sistem često oslabljen, a ovaj problem naročito se pogoršava tokom punog Meseca. Postaju depresivni i razdražljivi. Za ovaj znak je prilično česta pojava zavisnosti od alkohola, a ovaj astrološki period ih čini posebno podložnim porocima.

Rakovi, sa druge strane, tokom punog Meseca mogu da imaju neprijatnih iskustava koja se tiču zdravlja, kao što su kratak dah i srčani problemi. inače hiperaktivne Rakove tokom punog Meseca prati drastičan pad energije i depresija.

Na zdravlje pun Mesec utiče i kada su u pitanju Device. Kod njih je moguće generalno narušavanje zdravlja, a posebno povišen krvni pritisak i problemi s disanjem. Odgovorne Device obično pažljivo brinu o svom zdravlju, ali kao izrazoti radoholičari, ovaj znak ne štedi sebe, pa nije ni čudo ako dođe do zdravstvenih problema. Pun Mesec tome snažno doprinosi.

Jak uticaj će pun Mesec imati i na Blizance. Ovaj znak je prirodno „podeljen na dvoje“ – danas je jedna osoba, sutra je neko potpuno drugačiji. Raspoloženje im se konstantno menja, kao i način razmišljanja. U periodu punog meseca to je naročito opasno. Tokom ove lunarne promene, Blizanci imaju visok rizik od emocionalne nestabilonsti, koja ih često tera na neke veoma loše i za njih štetne poteze.

Škorpije ne smeju da pozajmljuju novac, Jarčevi će otkriti tajne neprijatelje, patiće od nesanice. Vodilije neće biti baš zadovoljne, ali će promeniti način na koji gledaju slobodu. Vage će imati problem sa komunikacijom, dok Lavovima preti prekid veze, a Strelčevima će ipak biti najteže jer će biti na pragu da donesu odluke koje će im promeniti život.

kurir.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top