Bez njih ne možemo: Najčešće greške prilikom kupovine farmerica

pixabay.com

Moda

Bez njih ne možemo: Najčešće greške prilikom kupovine farmerica

Birate li udobnost ili estetiku? Većini je najvažnije da farmerice stoje odlično, zbog čega kršimo neka osnovna pravila prilikom kupovine.

1.Slepo pratimo trendove 

Kad je o farmericama reč, treba se osloniti na klasiku. Eksperimentisanje sa nečim sasvim drugačijim može biti lepa promena, ali modeli koji jako odskaču, sa resama, velikim rupama, izvezenim cvećem, našivenim biserima najčešće su nosivi jednu sezonu, u najboljem slučaju dve. Držite se klasičnih modela koji laskaju figuri i u kojima se osećate odlično.

2. Nespremnost za nove stilove 

Ne, ovo nije u suprotnosti onome što smo malopre rekli, da ne treba previše eksperimentisati. Čak i ako ne nasednete na svaki trend, ima novih modela na koje se isplati obratiti pažnju. Možda se iznenadite kako vam dobro stoje mom jeans ili pak vrećaste farmerice.

3. Udobnost na poslednjem mestu

Nije jedino važno da farmerice dobro izgledaju na vama dok stojite. Pokušajte sesti u njima u kabini za presvlačenje, čučnuti. Važno je da vam bude udobno u njima u svakoj pozi. Ako vam se otisak od dugmića ureže u kožu stomaka nakon dva minuta, onda to nisu farmerice u koje treba uložiti.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

To Top