Dok se svi se pitaju gde je Anastasijin dečko, ona objavila MISTERIOZNU poruku

Printscreen/Instagram

Poznati

Dok se svi se pitaju gde je Anastasijin dečko, ona objavila MISTERIOZNU poruku

Mnogi su primetili da na snimcima i fotografijama s veselja povodom rođenja prvog deteta Veljka i Bogdane Ražnatović nije bilo dečka Veljkove sestre Anastasije

Protekli dani bili su veoma radosni za porodicu Ražnatović s obzirom na to da je u nju stigla prinova. Veljko Ražnatović dobio je prvo dete, a dok se mama Bogdana i beba odmaraju, Rodići i Ražnatovići slave.

Najpre je žurka počela već ispred porodilišta nakon što je Veljko saznao srećne vesti, potom se nastavila u vili Ražnatovića, gde je uveče priređeno veliko slavlje, a sutradan se održala i proslava u Bogdaninom Titelu.

Mnogima je, i pored odličnog raspoloženja koje je vladalo, upalo u oči da na snimcima i fotografijama s proslava nema Anastasijinog dečka Đorđa Kuljića. On se do sad pominje samo u jednoj od vesti Republike, gde je istaknuto da je Kuljić prisustvovao proslavi na Dedinju i da je nazdravljao s gostima i opustio se uz pesmu Aleksandre Prijović „Totalna anestezija“.

Ipak, njegovih fotografija još uvek nema, a nakon što su pojedini mediji preneli da se čak šuška o razlazu između para koji je pre samo nekoliko dana bio srećno zaljubljen, Cecina ćerka je objavila neobičnu poruku na Instagramu.

— Bog sklanja ljude iz tvog života jer je čuo razgovore koje ti nisi — stoji u poruci na engleskom jeziku.

Inače, Anastasija i Đorđe ne pojavljuju se često zajedno u javnosti i biraju da čuvaju svoju intimu daleko od medija.

Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top