Dnevni horoskop za 8. jun

pixabay.com

Lifestyle

Dnevni horoskop za 8. jun

OVAN

Tokom današnjeg dana ćete uspeti da rešite manje nedoumice i nesuglasice koje ste imali na poslu pre. Zbog rasprava sa osobom do koje vam je stalo dolazite do prekida i udaljavanja. Problemi zbog slabog imuniteta.

BIK

Danas ćete imati dosta sreće na polju posla pa ćete bez problema ostvariti svoje ciljeve. Vaša očekivanja u ljubavi vas dovode do razočarenja. Na polju emocija niste baš srećni sada. Nemate probleme sa zdravljem.

BLIZANCI

Budite spremni na promene na poslu. Važno je da očekujete i neke preokrete koje niste imali u vidu. Svađe sa voljenom osobom vam unose nemir. Ponekad vam se čini da je raskid rešenje. Grudni koš vam je osetljiv.

RAK

Mnogo toga ne ide onako kako ste želeli i zamislili na poslu. Osećate opterećenje. Danas ćete imati priliku da sretnete novog poznanika koji će vam jako prijati. Sinusi su vam osetljivi. Pazite na zdravlje.

LAV

Pred vama je dan koji donosi šansu da na poslu naučite nešto novo iz tuđih ali i svojih grešaka. Spremni ste da donesete važne ljubavne odluke. Očekuje vas period koji je povoljan i za brak. Problemi sa štitnom žlezdom.

DEVICA

Danas vam je nepovoljan dan za posao pa se čuvajte. Izbegavajte bilo kakve veće promene. Neophodno je da se posvetite donošenju novih odluka kako bi na ljubavnom polju ostvarili poboljšanje. Moguć je nizak pritisak.

VAGA

Zabrinuti ste za svoj posao, koji vam sve više predstavlja neizvesnost i opterećenje. Moguće je da ste skloni tome da sa voljenom osobom ulazite u konflikte i da dižete tenziju. Potrebne su vam promene. Moguća je nesanica.

ŠKORPIJA

Nećete biti preterano zadovoljni okolnostima kada je u pitanju posao. Stvari se ne odvijaju po planu sada. Ukoliko imate priliku za novo ljubavno poznanstvo, treba da je iskoristite. Nervni sistem vam je osetljiv.

STRELAC

Očekuju vas manji nesporazumi u odnosu sa nadređenima. Povoljan je period za promenu posla. Nema novih dešavanja na polju emocija kod vas danas. Izbegavajte svađe sa partnerom ako ste u braku. Leđa su vam osetljiva.

JARAC

Previše očekujete na ovom polju. Moguće je da niste zadovoljni ishodom obavljenog posla. Osećate da postoji doza neiskrenosti prema vama od strane partnera i niste zadovoljni zbog toga. Izbegavajte alkohol.

VODOLIJA

Očekuju vas problemi koje možete da rešite ako budete upotrebili svoju kreativnost. Stidljivi ste pa prema voljenoj osobi ne možete lako da pokažete svoja osećanja. Osećate da ste se udaljili. Urogenitalni trakt vam je osetljiv.

RIBE

Moguće je da ćete neko vreme stagnirati. Trenutno vam vlada sporiji period na ovom polju. Posvećeni ste voljenoj osobi koja vam uzvraća lepim emocijama. Možete da očekujete povoljan period za ljubav. Skloni ste alergijama.

Kurir

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top