OTKRIVAMO koliko košta nosiljka za Cecinog unuka Željka, ponosni tata Veljko Ražnatović se BAŠ OTVORIO, a dizajnirala ju je poznata pevačica (VIDEO)

Printscreen/Instagram

Poznati

OTKRIVAMO koliko košta nosiljka za Cecinog unuka Željka, ponosni tata Veljko Ražnatović se BAŠ OTVORIO, a dizajnirala ju je poznata pevačica (VIDEO)

Veljko Ražnatović je danas iz porodilišta izveo sina prvenca Željka Ražnatovića i suprugu Bogdanu Ražnatović koja se porodla pre tri dana, a tom prilikom je doneo nosiljku za bebu koja na sebi ima crtež tigra.

Kako saznajemo, nosiljka je trenutno na sniženju i komplet čiji je ona deo iznosi 1.076 evra, a puna cena ovog kompleta je 1.632 evra.

Nosiljka

Kolica je dizajnirala Paloma Fejt, engleska pevačica i tekstopisac.

Kako danas, 6. juna, navode na sajtu – kolica su rasprodata. A koje iznenađenje je baka Ceca pripredla za svoje unuče, pročitajte na linku.

Podsetimo, beba je po rođenju bila teška 3.360 kg, duga 53 cm, i dobila ocenu 10 na porođaju. Doktor Milenko Proročić je porodio Bogdanu, a zanimljivo je da je on i porodio oba puta i Cecu. Veljko Ražantović je prisustvovao porođaju, a interesantno je da se mali Željko rodio na dan kada je rođen njegov deda Bogdan.

Na dan Željkovog rođenja organizovano je slavlje u vili Ražnatovića, na kojem je prisustvovalo više zvanica sa javne scene.

Dan kasnije, 4. juna organizovano je slavlje u Titelu a Veljku i porodici Rodić i gostima pevao je Baja Mali Knindža.

Bogdana Ražnatović i Veljko venčali su se 24. novembra 2019. godine u Beogradu, a pre toga su bili u emotivnoj vezi dve godine.

Crkveno venčanje upriličeno je u Hramu Svetog Save nakon čega je usledilo građansko venčanje i svadbeno slavlje u jednom beogradskom restoranu.

Izvor: Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top