VELIKA ISPOVEST ANE NIKOLIĆ: „Htela sam sebe da uništim imala sam 105 KG, otac mi je bio u komi… Ona će me OSVETITI kod Raste“

Printscreen/Instagram

Poznati

VELIKA ISPOVEST ANE NIKOLIĆ: „Htela sam sebe da uništim imala sam 105 KG, otac mi je bio u komi… Ona će me OSVETITI kod Raste“

Pevačica Ana Nikolić otvorila je dušu i otkrila i kako se uopšte ugojila, kako kaže, neverovatnih 52 kilograma, a onda i iznela da je jedva naučila da živi sa bolom zbog gubitka svog oca.

„Gurala sam sebe u ambis, htela sam da uništim Anu Nikolić. Šta sam sebi uradila, više puta sam želela da me nema. Dozvolila sam da se ugojim 52 kilograma, svi dostavljači hrane u gradu su me znali. Otvarala sam frižider usred noći, ustajala iz kreveta da bih jela,“ ispričala je Ana, pa dodala kako je ragovala kada su je paparaci slikali u izdanju u kome nije želela da osvane na naslovnim stranama.

„Na psihu mi je uticalo to što su paparaci ‘kampovali’ ispred moje kuće. Nikada nijednom od njih nisam rekla ništa ružno, iako sam se jezivo osećala kada osvanem u novinama sa 105 kilograma. Srećom, ta faza je prošla,“ rekla je Ana.

Međutim, Ana ističe da to nije jedini ružan period, već da je životni udarac doživela i kada je izgubila svog oca Dušana kada je imala 20 godina.

– To mi je najteži period u životu. Kada je doživeo infarkt, imao je 43, skoro kao ja sada. Bio je 23 dana u komi, ali se nije probudio – ispričala je pevačica za Hit Informer, te istakla da se i danas seća da se njena majka Miljana nije odvajala od oca sve vreme dok je bio u komi.

– Prespavala sam 23 dana. Nisam imala snage da ga gledam na aparatima. Do poslednjeg trenutka sam se nadala sa će se probuditi. Ali da se probudio, verovatno bi bio kao biljka jer mu je mozak ostao bez kiseonika. A to bi bilo još gore.

Štreber koji popravlja četvorke

Dok se prisećala uspomena na pokojnog oca, setila se i dana kada su bili srećna porodica. Ana je bila pravi đavolak.

Iako mi je srednja škola bila baš teškla, teže mi je padalo što je u odeljenju samo bila dva muškarca.

„Bilo mi je važno da imam sve petice. Kada Sam dobila četvorku iz latinskog, presedela sam celi raspust kod kuće kako bih popravila ocenu. Posle srednje škole sam htela da upišem Filološki, a da mi prvi jezik bude engleski. Nisam uspela da upadnem na budžet. Paralelno sam polagala na prijemni na Višu dizajnersku i tu sam prošla. Pošto nisam upisla željeni fakuktet, kaznila sam sebe tako što nisam otišla na more i zaposlila sam se u kafiću u Paraćinu“.

Honorar veći od mamine plate

Na prvom radnom mestu Ana je postala prava atrakcija. Kafić je uvek bio krcat, ali to nije uticalo na njenu zaradu.

„Atmosfera je bila haos, moja je drugarica i ja smo plesale, glupirale se… Ma razradile smo kafić samo tako, ali to je bio klinački posao. Dobijala sam neku siću. Od pevanja sam prvi put zaradila 100 maraka i zvala brata Marka da podelimo novac. Za jednu noć sam uzela više novca nego moja mama za ceo mesec. Tada mi je tih 100 maraka bilo kao da mi danas neko da milion evra.

Saradnja koja joj je promenila život

Stefana Đurića Rastu, s kojim je dobila ćerku, upoznala je 2016. Iz želje da promeni saradnike, došla je do Stefana, kom čak nije ni ime znala, pa je bratu Marku rekla: „Nađi mi tog Ristu da radimo pesme.“ Dogovorili su sastanak u njegovom studiju na Vračaru. On se njoj nije dopao, ali je Rasta bio zagrejan. Uostalom, on je dve godine pre nego što ju je upoznao u pesmi „Boing“ otpevao da bi voleo da bude sa Anom Nikolić.

U vaspitanju trogodišnje Tare nisu slični. Ana ne krije da je ćerki trenutno jedini pravi autoritet jer tata Rasta ume da bude popustljiv prema mezimici.

– Kada Tara njemu kaže: „Tata, ja tebe mnogo volim“, tu je kraj života. Nema ništa od Stefanovog autoriteta. A ja se odmah ubacim: „Raste mala osvetnica, ona će ti vratiti sve što nisam ja!“ Ili kada Stefanu napišem: „Danas je Tara dobila batine po dupetu“, on mi odgovori: „Stvarno ne mogu da je tučem. Zaslužila je više puta, ali ne mogu“. Pristajem da sada budem loš policajac, ali kada Tara bude krenula da vileni u pubertetu, samo ću da je pošaljem kod njega, pa će malo on da bude loš, a ja dobar policajac“, otkrila je Ana.

Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top