Test koji će reći sve o vama

Lifestyle

Test koji će reći sve o vama

Takve slike često koriste psiholozi da otkriju skrivene aspekte ljudske podsvesti.

Bitno je fiksirati onaj odraz koji ste zapazili kao prvi. Najverovatnije, za koju sekundu, uočićete i ostale oblike.

Za to vam je potrebno da samo pogledate sliku i ono što prvo vidite na njoj jeste rezultat testa, a objašnjenje slike ćete videti u produžetku.

Starica

Vi treba da slušate savete svojih roditelja. Svako u životu dođe u period kada su savet ili mišljenje bliske osobe vrlo važni. Neophodno je da budete veoma pažljivi, jer u ovom trenutku u vašem životu ima mnogo onih koji vam ne misle dobro i koji pokušavaju da vam zabiju nož u leđa.

Lice

Ako je lice prvo na čemu se zaustavio vaš pogled, to znači da vas očekuju ozbiljne životne promene. Pustite prošlost. Ona ne treba da vas drži. Treba da poverujete u sebe, svoju fortunu, i da prestanete da se bojite svega što je novo. Jedino će vaš novi kurs biti ispravan i on će vas dovesti do novog, srećnog života!

Reka

Često zavisite od mišljenja drugih i morate neprestano s tim da se borite. Vaš život je reka, a vi pratite njen tok. „Što lakše, to bolje“ – mislite vi. Čak nemate želju ni da nešto promenite u svom životu. Bojite se da se ne razočarate? Treba samo da pokušate da potpuno promenite život, i sreća će vam se osmehnuti. Budite odvažni!

Devojka

Lik mlade i lepe žene na slici predskazuje radost, bogatstvo, sreću, uspeh, blagostanje. Devojkama ovo obećava susret s voljenim muškarcem. A ako bolestan čovek vidi devojku, znači da će imati poteškoća u ozdravljenju.

Izvor: uspesnazena

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top