„MUČILA SAM SE, NISAM MOGLA DA HODAM!“ Nakon tri godine ćutanja Jelena progovorila o PAKLU kroz koji je prošla!

Printscreen/Instagram

Poznati

„MUČILA SAM SE, NISAM MOGLA DA HODAM!“ Nakon tri godine ćutanja Jelena progovorila o PAKLU kroz koji je prošla!

Nakon gotovo tri godine se vratila tenisu i u žižu javnosti, a onda šokirala.

Jelena Janković nikada nije zvanično rekla zbogom tenisu, a velom tajne je bilo

– Srećna sam što sam ovde.. Nikada se oficijalno nisam oprostila. Imala sam veliku povredu leđa, trebalo mi je dosta vremena da se oporavim. Sada sam zdrava.. jesam malo starija. Videćemo da li se vraćam, sve je moguće – rekla je u dahu Jelena.

– Ovo je danas bio moj prvi susret sa reketom posle tri godine. Na iskustvo sam ovo odigrala. Bila sam svuda, putovala sam, živela sam svuda i uživala sam

Ipak prošla je kroz zaista pakleni period:

– Sanirane su povrede, išla sam od doktora do doktora. Mislila sam da neću biti ni normalna osoba, sada sam srećna.

Beli sport nije pratila u međuvremenu.

– Nisam pratila tenis. Ali svi me zovu da se vratim. Nedostaje mi da igram pred publikom, nedostaje mi adrenalin, ali nije lako trenirati, treba dosta odricanja, truda, fizički mi nije lako. Videćemo šta će biti…

Poziv Novaka Đokovića nije mogla da odbije.

– Novak je jako slatkorečiv. Bila sam u Dubaiju, on me je zvao i na kraju sam pristala da dođem. Pričala sam sa Noletom i kazala sam mu da se osećam kao malo dete i da sam srećna pšto imam reket u rukama. Srećna sam što sam bila deo svega. Hvala Novaku sto sam igrala pred našim ljudima.

Prisetila se čuvenih mečeva sa našim asom:

– Vratile su se uspomene sa Hopman kupa kada smo Nole i ja igrali zajedno. Danas mi je bilo prelepo – iskrena je Jelena.

– Sto da ne? Mozda se i vratim. Vratila se Kim, WSerena i Venus se i dalje bave sportom. Bitno je samo da imas volju da se bavis sportom. Videcemo sto se mene tice.

Rekla si da nisi mogla normalno da živis…

– Mučila sam se, sa bolovima sam se borila, uvek sam mislila da mogu vše uprkos bolu, trebalo je vise da slušam svoje telo. Prolongirala sam oporavak, ali bilo je sve gore i gore. Nisam mogla da hodam i spavam. Bilo je teško da posle toliko godina igranja moram na pauzu. Nisam znala šta je ostati ujutru bez bola. Uz pomoć lekara se osećam dobro. Samo zdravlje je važno.

– Olga je jako talentivana devojka, mlada nada, očekujemo da nastavi uspešnu lozu. Što ne bi bila bolja od mene i Ane? Ja joj želim da bude broj jedan.

Poruka za Anu Ivanović?

– Nemam sta Ani da poručim. Ona zivi normalan život. Želim joj sve najbolje.

Privatni život?

– Imam investicije. Ja i dalje radim samo ne na terenu. Ne želim da vam otkrijem šta. Ne volim da pričam o privatnom zivotu, nemam šta da vam kažem. Nema razloga da pišete o meni i mom provatnom zivotu.

Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top