RADE (27) JE NAPRAVIO POTEZ O KOME UPRAVO PRIČA CELA SRBIJA! Fudbaler čuo da su majka i ćerka IZBAČENE IZ STANA, pa napravio gest vredan divljenja!

Printscreen, Youtube

Poznati

RADE (27) JE NAPRAVIO POTEZ O KOME UPRAVO PRIČA CELA SRBIJA! Fudbaler čuo da su majka i ćerka IZBAČENE IZ STANA, pa napravio gest vredan divljenja!

Priča koja je podigla Srbiju na noge mogla bi da ima srećan kraj, i to zbog plemenitog gesta fudbalera Kairata.

Prvog dana juna pojavila se vest koja je privukla veliku pažnju, da su Radica Cvetanović (65) i njena kćerka Ivana Acevski (45) izbačene iz iznajmljenog stana u Novom Sadu na ulicu, jer nisu imale dovoljno novca za kiriju.

Njih dve su potom čitavu noć su provele ispred zgrade i smrzavale se po kiši, a Ivana je završila i u Hitnoj pomoći zbog komplikacija s retkom bolešću s kojom se bori.

Dan kasnije regaovali su ljudi iz Združene akcije „Krov nad glavom“ i pronašli im smeštaj u hostelu za narednih nekoliko dana.

Međutim, to nije bilo trajno rešenje, a njih dve sada neće morati da brinu kada je krov nad glavom u pitanju, barem narednih šest meseci, zbog sjajnog gesta fudbalera kazahstanskog Kairata.

Naime, 27-godišnji defanzivac Rade Dugalić na društvenim mrežama pročitao je ovu potresnu priču, a potom odlučio da pomogne i uplati ženama smeštaj za narednih šest meseci.

Momak rođen u Prokuplju iz Jeniseja je prošle godine prešao u Kairat, a pre toga nastupao je za Tosno, Armavir, Ulises, Torped, Olimpik iz Sarajeva, kao i niške klubove, Radnički i Car Konstantin.

Izvor: Sport.blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top