Spremali su se za vantelesnu oplodnju, a onda su začeli trojke prirodnim putem

Kuća i porodica

Spremali su se za vantelesnu oplodnju, a onda su začeli trojke prirodnim putem

Nakon što su prvu kćerku dobili vantelesnom oplodnjom jer im je ustanovljen sterilitet, Lina Sapia i njen suprug Fabio dobili su identične trojke koje su začeli prirodnim putem.

Bračni par se pripremao za drugu vantelesnu oplodnju kada su saznali da su ipak uspeli da začnu bebu prirodnim putem i to ne jednu već tri!

Lina (35) postala je jedna od 200 miliona žena kojima se desilo začeće trojki prirodnim putem, a trudnoća je bilo nešto što joj je rečeno da u njenom slučaju može da se dogodi samo vantelesnom oplodnjom.

U septembru 2019. godine Lina je saznala da je trudna, a na lekarskom pregledu saznala je vesti koje su bile pravi šok za nju i njenog supruga – bila je trudna sa tri bebe!

– Dijagnostifikovan nam je neobjašnjiv sterilitet, a samo tri meseca pre trudnoće sa trojkama izgubila sam bebu na početku trudnoće. Kada su nam rekli da očekujemo tri bebe osećala sam se kao da smo osvojili lutriju – kaže Lina.

Srećna majka se porodila u 32 nedelji, 12. marta, a na svet je donela tri sina: Luisa, Pijera i Remija. Bebe su bile prava atrakcija u porodilištu budući da veliki dEo osoblja nikada nije vidEo identične trojke u životu.

I 3 meseca nakon rođenja roditeljima se desi da sinove pomešaju, a starija sesra Alba ih obožava i vrlo je pažljiva prema njima.

Telegraf.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Kuća i porodica

To Top