ZLATNI DETALJI, BALDAHIN I INICIJALI UNUKA Ovako izgleda kolevka koju je Ceca SPECIJALNO NARUČILA da naprave za Željka!

Printscreen/Instagram

Poznati

ZLATNI DETALJI, BALDAHIN I INICIJALI UNUKA Ovako izgleda kolevka koju je Ceca SPECIJALNO NARUČILA da naprave za Željka!

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović naručila je specijalnu kolevku za svog unuka Željka.

Od ovakvog luksuza je svima zastao dah. Zlatni detalji, baldahini i prvo slovo imena malog Željka krase predivnu kolevku koja je specijalno izrađena od strane brenda „Puerra“ za potrebe porodice Ražnatović.

Ceca je zajedno sa dizajnerom radila na nacrtu specijalne kolevke koja je moderna i potpuno anatomski prilagođena novorođenčadu, a nogare, konstrukcija i pločica na kojoj je ugravirano ime Željko su od pozlate. S druge strane, dušek i obod kolevke izrađeni su od prirodnih materijala, koji se ručno šiju, a po Cecinoj želji, sve je u kraljevsko plavoj boji.

Kolevka za Željka

– Ceca je imala puno obaveza oko priprema svadbe i slave pa je sada, kada je sve to prošlo, odlučila da se pozabavi dolaskom unuka. Još kada je saznala da je Bogdana u blagoslovenom stanju, ona je imala na umu da želi da im pokloni unikatnu kolevku. Kako se ta kolevka izrađuje nekoliko meseci, ona je odlučila da svoju zamisao podeli sa sinom i snajkom kako bi mogla da je naruči te da ne bude bojazni da će zakasniti. Ceca je zajedno sa dizjanerom crtala kako želi da izgleda kolevka. Nekoliko dana trajala je samo prepravka svih detalja koje je ona dodavala i oduzimala pre finalne verzije. Ceca je vodila računa da sve bude perfektno zbog čega je detaljno objašnjavala dizajneru kako želi da izgleda kolevka te mu i sama crtala pojedine detalje. Na kraju je on od njenih skica napravio finalnu verziju. Sve je to trajalo danima jer Ceca zbog obaveza nije mogla da napusti Srbiju kako bi se lično videla sa dizajnerima – kaže naš izvor upućen u celu priču i dodaje:

Kolevka za Željka

– Kolevka se izrađuje u inostranstvu i ručni je rad u potpunosti. Moderna je i potpuno anatomski prilagođena novorođenčetu. Nogari, konstrukcija i pločica na kojoj će biti ugravirano ime Željko su od pozlate. Dušek i obod kolevke izrađeni su od prirodnih materijala, koji se ručno šiju. Oni će, po Cecinoj želji, biti u kraljevsko plavoj boji. S obziron na to da su pred nama praznici, te da dizajneri koji izrađuju ove kolevke imaju mnogo posla, Ceca je istog trenutka nazvala da se dogovori oko svega. Ona odobrila finalnu verziju nacrta, a dizajneri nameštaja sada finaliziraju ponudu i daju je na izradu.

Prema informacijama koje smo pronašli među članovi svetskog džet-seta, koji su na istom mestu pazarili kolevke za svoje mališane, one koštaju po nekoliko hiljada evra u zavisnosti od prohteva.

Kolevka za Željka

– Ceca nikada ne govori o tome koliko je šta platila, tako da ni ovog puta nikome nije rekla koliko košta ovakva kolevka. Ona je samo svoju ideju iznela Bogdani i Veljku, pokazala im nacrt koji je dobila od ljudi koji će je izraditi. O novcu nije bilo reči, mada je svima jasno da nije mala suma u pitanju jer je reč o poznatoj kući i ručnoj izradi. Samo će transport kolevke, koji mora da bude avionski, stajati mnogo – otkriva naš izvor.

Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top