Doris je na Valentinovo poslala ovu poruku mužu i nakon toga je nestao prsten s ruke

Printscreen/Instagram

Poznati

Doris je na Valentinovo poslala ovu poruku mužu i nakon toga je nestao prsten s ruke

DORIS PINČIĆ ROGOZNICU od februara se ne može videti s venčanim prstenom na ruci, zbog čega su mnogi pomislili da su problemi u braku nastali nakon Valentinova.

Zanimljivo je da je baš na Valentinovo Boris objavio screenshot poruka koje mu je poslala supruga, čime je nasmejao pratitelje. Doris mu je u tim porukama, između ostalog, poručila i da „stavi sušiti robu, kupi cipele i čarape, stavi peći batake s krumpirima, mrkvom i ostalim povrćem“ te da „stavi sve, sve, sve stvari koje su na tabureu i oko njega u kufer“.

Na kraju mu je poželela sreću i poručila: „Nemoj što zaboraviti…“

Nakon toga Doris se više nije moglo videti s venčanim prstenom na ruci. Već sledećeg dana nakon te Borisove objave Doris se na HRT-u fotografirala s kolegom, a venčani prsten nije se nazirao na ruci. Ni nekoliko dana kasnije, tokom kuvanja, nije nosila venčani prsten.

Zajedno su se mogli videti još na rođendanu sina Donata 16. februara u jednom zagrebačkom restoranu, a čini se da Doris ni tad nije nosila prsten.

Poslednja zajednička fotografija koju je Doris objavila je ovaj selfie s kraja januara na kojem se vidi da Boris nosi prsten na ruci, a nedelju dana pre isti se prizor mogao videti i na ruci voditeljke.

Boris je zatvorio Instagram profil za javnost, a na jedno vreme ga je čak bio i potpuno deaktivirao.

Doris i Boris venčali su se u rujnu 2013. u njihovom rodnom Zadru, a Doris koja se tada bavila samo glumom bila je nekoliko meseci trudna. Kako je ona tada bila zvezda serije Larin izbor, među gostima na venčanju bila su brojna poznata lica.

Ubrzo su dobili sina Donata, a pre dve godine postali su roditelji kćeri Gite.

Izvor: index.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top