„IMAM ČAST DA BUDEM TVOM OCU SUPRUGA, A TEBI, DUDO, MAJKA“: Slađa Alegro rasplakala javnost emotivnom porukom (FOTO)

Poznati

„IMAM ČAST DA BUDEM TVOM OCU SUPRUGA, A TEBI, DUDO, MAJKA“: Slađa Alegro rasplakala javnost emotivnom porukom (FOTO)

Mnogi su se raznežili njenom divnom čestitkom.

Pevačica Slađa Alegro važi za pravu porodičnu ženu, a ona ne krije da su dve najvažnije osobe na svetu za nju ćerka Mila i suprug Zoran. Slađa im javno često upućuje poruke pune ljubavi, a sad je iskoristila priliku da isto učini povodom rođendana male Mile.

Slađa se potrudila da ispiše najlepše reči mezimici, a mnogi su se raznežili njenom čestitkom, pa čak i pustili suzu.

„Dudo, tražila sam sliku koja te najviše opisuje, ne mogu da se odlučim okačila bih dvesta, al’ bi pomislili da sam šenula od ranog jutra. Ovde ima sve, i mašna, i duda, i tvoje nestvarno lepe oči😊.

Fali osmeh, ali ne fali,što bi naš kumić rekao – u starnom životu.Ne fali, ja se nadam, ništa baš.Ti sve imaš, i osmeh i emocije kakve nisam srela da ima dete tvog uzrasta. Kaže tvoj tata, veliki Zoka Dragaš, da se samo moli da ti ostane taj čaroban duh, jer ga u ovo ludo vreme svi pomalo izgubimo.

Ti spajaš nespojivo, ti mamiš osmehe i onom ko je tužan, ti nateraš da zaigra i onaj ko nikada igrao nije, ti lečiš one kojima si, kažu, najbolja terapija. Sa tobom je sve nestvarno. Imam privilegiju i čast da budem tvom ocu supruga, a tebi, Dudo, majka. Majka koja ti želi zdravlja i osmeha, koja je tu i biće sve dok diše, da te digne ako kreneš pasti, da te pogura ako zastaneš, da ti se nasmeje uvek kad ti je to potrebno, da ti pruži zagrljaj i sigurnost. jer tu je dom uvek i zauvek.
Srecan rođendan, ružo moja mirisna.“

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top