Ženske osobine koje osvajaju mnoge muškarce: „Fizički izgled privlači, ali ga i ne zadržava“

pixabay.com

Ljubav i seks

Ženske osobine koje osvajaju mnoge muškarce: „Fizički izgled privlači, ali ga i ne zadržava“

Fizički izgled igra važnu ulogu u pridobijanju muške pažnje, ali samo na „prvu loptu“…

Tri osobine koje posedujete mogu učiniti da on ostavi srce „na vašem dlanu“ i zaljubi se u vas do ušiju, tvrde stručnjaci za emocionalne odnose. Tri osobine koje prema statistici muškarce, kao magnet, privlače kod žena, ključ su toga da li će se on zaljubiti „do ušiju“ u vas.

Strastvenost; Kada se kaže strastvenost, ne misli se nužno na onu u krevetu, mada i ona ima veoma važan uticaj. Žene koje su pronašle svoju svrhu i nešto oko čega su strastvene magnetski privlače muški pol. To može biti posao, hobi ili bilo šta što ženu toliko usrećuje da jednostavno isijava pozitivnu energiju i snagu, kada govori o tome.

Izrazite svoju jedinstvenost i nemojte nikada da se trudite da mu pokažete i dokažete da ste iste ili slične njemu, već naprotiv – koliko ste svoje, samostalne, odane sebi i koliko vas stvari ispunjavaju i van veze sa njim.

Autentičnost; Mnoge žene prilikom ulaska u ljubavnu vezu žrtvuju svoje poglede, stavove i snove kako bi se uskladile sa svojim partnerom.

Nažalost, to se ispostavlja kao kobna greška u kojoj žena gubi identitet, a muškarac počinje da je manje ceni. Suštinski, takav potez nije nešto čime ćete zadržati partnera, a ni način na koji ćete i same biti srećne u životu. Nepromenjive odluke o važnim životnim stvarima, stavovi, principi i uverenja – ono su što vas čini jedinstvenom, posebnom i snažnom i toga se nikada i ni po koju cenu nemojte odricati, jer upravo to je do vašeg identiteta koji vaš čini privlačnom.

Ženstvenost; Današnji način života često nam ukazuje na alarmantnu važnost samostalnosti, napornog rada i produktivnosti. Važnost ove tri stavke je neosporna, međutim kada počnete u svemu preuzimati inicijativu, donositi odluke bez saglasnosti svog partnera i ne dopuštati mu da on bude taj koji će vas barem malo razmaziti – dolazite do problema, jer će se muškarac u takvom odnosu osećati beskorisno i kao višak.

Kao da vam nije potreban…. Dopustite mu da bude džentlmen, vam otvori vrata i pomogne da obučete kaput, pokažite svoju nežniju stranu kada se ušuškate pored njega u krevetu uveče – to je trenutak da vi „skinete masku“ snažne i jake žene i dozvolite mu da vas on razmazi nežnošću i time ispuni svoju prirodno datu ulogu – da bude zaštitnik i oslonac, vaša „jača polovina“.

Info pult

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top