TRI PODIGNUTA PRSTA Ovako je Kijanu Rivs pozdravio fanove, a kad su pogledali ko sedi pored njega, IMALI SU KOGA I DA VIDE

Printscreen/Instagram

Poznati

TRI PODIGNUTA PRSTA Ovako je Kijanu Rivs pozdravio fanove, a kad su pogledali ko sedi pored njega, IMALI SU KOGA I DA VIDE

Kijanu Rivsa sreli su u Malibuu, ljubazno ih je glumac pozdravio, a kada su pogledali ko je sa njim u automobilu, imali su koga i da vide.

Glumac Kijanu Rivs bio je na putu do plaže, nasmešio se i pozdravio obožavaoce koji su ga zaustavili i fotografisali. Kažu da je „bio kul kao i uvek“. A kada su pogledali ko sedi na mestu suvozača, videli su njegovu devojku i umetnicu Aleksandru Grant.

Rivs i njegova partnerka su prošle godine na svečanosti „LACMA Art+Film gala“ u Los Anđelesu imali zajednički debi na crvenom tepihu. Mnogi su tada negativno komentarisali izgled Aleksandre Grant. Ne verujemo da ih je to osujetilo da se pojavljuju u javnosti, ali nakon te večeri nismo ih često viđali jedno pored drugog.

U međuvremenu se potvrdilo da njihova veza traje godinama, a najlepšu čestitku dobili su od glumice Helen Miren koja je rekla da je Rivsova devojka predivna (jednom prilikom su pomešali ove dve dame misleći da je Kijanu u vezi sa starijom koleginicom).

Sigurni smo da ste primetili srpski pozdrav Kijanu Rivsa. Glumca često javnost pozdravlja sa tri podignuta prsta koja za njega, ipak, nemaju smisao kakav imaju za Srbe, ali svejedno – naši ljudi ga zbog ovoga vole još više, a neki se potajno nadaju da glumac zna kojoj zemlji ovaj pozdrav pripada.

Izvor: Zena blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top