Pismo suprugovoj ljubavnici: „Karma je moćna. Kada pokušate da razorite porodicu, sledi vam zlo“

pixabay.com

Ljubav i seks

Pismo suprugovoj ljubavnici: „Karma je moćna. Kada pokušate da razorite porodicu, sledi vam zlo“

Ukoliko ste ikada bili prevareni, razumećete zašto je ova žena imala potrebu da se obrati bivšoj ljubavnici supruga i napiše joj ovako pismo

Ljudi različito reaguju na prevaru, ali ono što je zajedničko mnogima je da iskazuju bes, tugu i povređenost…

Međutim jedna žena je imala sasvim drugačiju, za mnoge neočekivanu reakciju. Umesto skandala, ishitrene odluke o razvodu, ona je sačekala da prođe izvesno vreme, a onda je ljubavnici napisala genijalno pismo.

Pročitajte ga, i sigurni smo da ćete shvatiti da je moguće dostojanstveno se nositi sa neprijatnim situacijama, poput preljube.

Draga ljubavnice,

Da, još uvek ne mogu da Vas nazovem po imenu. I dalje ste žena koja je pokušala da ukrade mog muža od mene i moje dece. Da, moj muž je bio idiot zbog toga što se „zaljubio“ u Vas, ali ovo ne pišem zbog njega, već u želji da saopštim nešto: uopšte niste uspeli u svojoj nameri.

U mojim očima (i u očima mnogih drugih ljudi) nikada nećete ni uspeti. Učinili ste užasnu stvar mojoj porodici. Pokušali ste da je uništite. Zar niste mislili da žena iza muškarca sa kojim ste spavali neće biti očajna kada sazna za prevaru? Niste ni marili? Naravno da ne, i to je ono što Vas čini užasnom osobom.

Šta nije u redu sa Vama? Žene treba da se drže zajedno, a ne da se bore jedna protiv druge. Karma je moćna. Doći će sve na naplatu (ako već nije). Biće Vam loše. Kada pokušate da razorite porodicu, na put vam ne dolazi ništa drugo nego zlo.

Trebalo bi da znate da smo prošli kroz mnogo izazova nakon što je mene izabrao, umesto Vas. Pročitala sam sve vaše poruke koje ste razmenjivali. Sve izjave ljubavi, u kojima tvrdite kako ste vas dvoje bili „srodne duše“.

Šesnaest godina – toliko sam dugo sa mužem. A Vi? Osam meseci. Zašto? Jer ste mislili da možete da spavate sa oženjenim muškarcem i da pobedite, zar ne? Niste valjda mislili da će on biti Vaš, zar ne? Smešni ste.

Znate šta je jako čudno? Nakon što Vas je napustio, nastavili ste sasvim normalno sa svojim životom. Sigurno ste se uznemirili, ali pogodite šta? Niste imali jačinu da se nosite sa svim izazovima sa kojima smo se mi suočavali. Imali smo porodicu koju je trebalo ponovo osnažiti. Nemate pojma koliko je to teško uraditi.

Još uvek mislim na Vas svaki dan. Više ne mrzim svog muža. Ponosna sam na njega. On je bio savršen uzor za nekoga ko je počinio aferu. Bili ste u pravu u vezi jedne stvari: on je čovek.

Noćima sam plakala i vrištala od bola, pretila da ću da odem, a on je stajao pored mene i nosio se sa mojim najtežim stanjima. Naravno, bilo je dana kada nije mogao da podnese krivicu. Bilo je dana kada nije mislio da će moći tto da preživi. Ali pogodite šta? On je uspeo. I znate šta? Volimo se uprkos svom haosu koji ste ostavili iza sebe.

Nadam se da znate da ste bili loša osoba. Svako ko pokuša da otme muža i oca od porodice je loša osoba.

Da li vam se to možda desilo? Da li ste zbog toga pokušali da to uradite nekom drugom? To nije u redu.

Nisam Vam ništa uradila, ni ja, ni moja deca. Da ste sada ispred mene, rekla bih Vam ovo: Ja volim svog muža. Ponosna sam na njega. A Ti si samo loše sećenje. Mi smo uspeli smo jer smo srodne duše – vi niste.

Zbogom zauvek,

Žena koja Vas prezire

(Telegraf.rs)

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top