Zašto stajlinzi Jelene Đoković “bodu oči” javnosti

Poznati

Zašto stajlinzi Jelene Đoković “bodu oči” javnosti

Supruga slavnog tenisera Novaka Đokovića, Jelena Đoković, nedavno je skrenula pažnju javnosti neobičnim stajlingom, kada je objavila fotografiju sa Skadarlije na kojoj je i Novakov gost sa nedavno održanog teniskog turnira „Adrija tur“ Aleksandar Zverev, te njegova devojka Brenda Patea.

Kako Jelenin nesvakidašnji izbor garderobe “upada u oči” javnosti, a “običan svet” često putem društvenih mreža komentariše ne samo način na koji se oblači, već i njene javne nastupe, a posebno pojedine njene stavove i izjave, zanimalo nas je šta o izgledu Jelene Đoković imaju da kažu ljudi koji se profesionalno bave modom.

Modna dizajnerka iz Beograda, Marija Grahovac, u razgovoru za Nova.rs komentariše kako se stil Jelene Đoković uklapa u naše podneblje.

“S obzirom na Jeleninu bliskost sa Anom Vintur i pohvale koje su upućene sa njene strane na konto Jeleninog stajlinga, gledano iz tog ugla, malo je nezgodno komentarisati njene autfite. Po mom mišljenju i ukusu Jelenin stil je oduvek bio vrlo odmeren i vodila se onim pravilom – manje je više. Malo sam zbunjena ovim novim momentima – “spojiti nespojivo”, “mamina devojčica” i pokušaja kombinacije različitih stilova, jer ona nije tip ličnosti koji to može da iznese i čak možda na neki način i predstavi kao novi trend”, rekla je Marija uopšteno, a onda je prokomentarisala nekoliko najeneobičnijih izdanja supruge Novaka Đokovića.

View this post on Instagram

Srećan međunarodni dan roditelja! Happy #GlobalDayofParents! 👨‍👩‍👧‍👦🤗🥳💞 @smiljana4791 Repost @novakfoundation Danas slavimo sve vas koji vašim mališanima bezrezervno darujute ljubav, pažnju, podršku, inspiraciju i motivaciju!✨ Naš tim se uvek trudi da, putem programa ''Podrška, ne perfekcija'', ali i na razne druge načine pomogne roditeljima u obavljanju ove najvažnije uloge u životu.❤️ Zato sa vama delimo delić atmosfere sa prvog webinara koji smo održali u subotu sa @jelenadjokovicndf i @smiljana4791 i pozivamo vas da se priključite novom, koji ćemo ovih dana održati. Više detalja uskoro!🙏 Today we celebrate all of you who always give unconditional love, attention, inspiration and motivation to your little ones!✨ Our team always strives to help parents in this most important role in life, through the ''Support, not perfection'' program, but also in various other ways.❤️ That is why we want to share with you a part of the atmosphere from the first webinar for parents we held on Saturday. Dear parents, thanks for everything you do!🙏

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

“Ova kragnica me asocira na detinjstvo i spremanje za priredbe u obdaništu”, kratko je ocenila Grahovac posmatrajući Jelenin izbor garderobe za jedan od lajvova na Instagramu, koje prati na hiljade ljudi.

View this post on Instagram

I’ll be hosting Dare to be Original conference with my team and I’ll take the stage too to share my entrepreneurial story. Tuesday is D day 💪⏳ Prihvatite izazove i usudite se da budete originalni (#DareToBeOriginal)! Pridružite nam se sledeći utorak! 👇🤗🌟 . @orgnlmagazine: Kada pomislimo na ljude koji menjaju svet na bolje uvek uz njih vezujemo pojmove poput preduzimljivost, snaga, hrabrost i boljitak. Jedna od takvih je i direktorka #ORGNLmagazine Jelena Đoković (@jelenadjokovicndf), koja je svoju ideju učinila opipljivom i dala ju je na raspolaganje svim #originalnim ljudima koji se ne plaše izazova, koji veruju da se snovi ostvaruju i koji uvek vide priliku u datim okolnostima. O tome kako je stvorila platformu #Original i zašto je važno da stavimo interes čoveka i zajednice kao polaznu i krajnju tačku našeg razmišljanja, govoriće na konferenciji #DareToBeOriginal u utorak, 2. oktobra u Dorćol Platzu (@dorcolplatz). Učešće na konferenciji je besplatno, dok su mesta ograničena, zato zauzmite svoje na vreme, klikom na link u našoj biografiji. ®️👉🏻👉🏻👉🏻 . #DareToBeOriginal #preduzetnik #preduzetnica #preduzetništvo #preduzetnistvo #dorcolplatz #marshopenspace #2oktobar #3oktobar #usudise

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

“Dobri komadi zasebno, ali loše stilizovani. Pretpostavljam da je cilj bio postizanje trendi-šik izgleda, ali rezultat je obrnut”, naglasila je kreatorka.

“Haljina od tila, koji je već sezonama zaredom u trendu i džemper koji je lep i vezuje se na način koji prati poslednje modne trendove ove sezone. Međutim, opet nekako ne ide jedno s drugim ni po stilu, ni po strukturi materijala”, smatra Marija.

“Lepa haljina i lep kroj, model koji je na neki način vanvremenski, ali deluje kao da joj je velika.

Definitivno nije kroj koji najbolje pristaje njenoj figuri”, ističe Marija i komentariše stajling sa Skadarlije (koji možete pogledati na slici s početka teksta, prim. aut.):

“Neizostavne Mishke već sezonama kod nas… Sve u svemu, posvećena pažnja sigurno svakom stajlingu, jer je svaki komad ponaosob u trendu, ne bi li se dobio efekat ležernog stila, koji je jako loše iznesen”.

Za kraj Marija Grahovac komentariše i jedan autfit koji najbolje pristaje Jeleni Đoković.

“Ovo je sigurna i dobitna kombinacija! Barberi mantil koji nikada ne izlazi iz mode. Mnogi nose modele svojih baka i majki od pre 30 godina, koji i dalje izgledaju šik, ali ipak ove sezone su must have mantili sa naglašenim ramenima ili rukavima”, naglasila je modna dizajnerka i poručila:

“Najbolje je možda da ostane verna formuli – manje je više, jer to njenoj pojavi i tipu ličnosti najviše pristaje. Nedostaju joj detalji i živost u autfitima i ne treba da teži pošto-poto komadima u trendu, nego spajanju istih na adekvatan način. Nisam frizer, ali i frizure joj prate “trend” stajlinga”, šaljivo je zaključila Marija Grahovac za naš portal.

Nova.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top