Ana uči žene kako da odećom privuku bogataše: Ovih 7 odevnih komada svaka dama treba da poseduje

Printskrin Instagram/schoolofaffluence

Moda

Ana uči žene kako da odećom privuku bogataše: Ovih 7 odevnih komada svaka dama treba da poseduje

Blogerka Ana savetuje sve žene da budu elegantne i prefinjene

Švedska blogerka Ana Bej se proslavila zahvaljujući Jutjub videima u kojima daje savete svim ženama koje žele da postanu deo visokog društva. 

Ana je izdvojila da je ključno da se držite elegancije, te da svoj ormar obnovite pojedinim klasičnim odevnim komadima, poput lepršave haljine i jednostavnog blejzera, a dva akesoara su strogo zabranjena.

U nastavku vam otkrivamo svih 7  modnih saveta:

Letnji blejzer

Anna kaže da je njen najvažni komad odeće  lagani blejzer koji može da prebaci preko majice ili haljine tokom letnjih noći.

– Razlog za to je zato što su neke večeri prohladne i potrebno je da imamo komad koji će moći da nas ugreje, a ujedno da izgleda elegantno i sofisticirano – objasnila je.

Bela haljina

Još jedan bitan deo garderobe predstavlja lepršava bela haljina.

– Romantične bele haljine su savršena za leto, jer su često veoma lagane, udobne i ženstvene, a ujedno se osećate prefinjeno u njoj. Takođe možete da je nosite tokom dana i noći – kaže Ana u svom klipu.

Platforme umesto štikli

– Elegantne dame ne nose štikle preko dana.Možete ih nositi noću ako idu uz vašu odeću, ali definitivno su nešto što bi trebalo izbegavati danju – ističe blogerka, te savetuje da su umesto stileto štikli opredelite za platforme.

Bela lanena košulja na plaži

– Kupite lanenu košulju. Lan je jedna od onih tkanina koja nikada ne izgleda jeftino, jer je reč o prirodnom materijalu. Osim toga, lan će vas hladiti, što će vam posebno prijati tokom letnjih meseci. Da, tačno je da se gužva, ali mislim da je to čar lanene košulje – kaže Bej.

Upečatljiva torba za plažu

Ana savetuje da izaberete pletene torbe od pruća, jer su veoma funkcionalne.

– Obožavaćete velike pletene torbe, jer se u njih možete da ubacite sve svoje stvari i lako se uklapaju uz gotovo sve modne stilove. Nabavite više komada, kako biste mogli naizmenično da ih menjate – savetuje influenserka.

Jednodelni kupaći kostim

– Definitivno mislim da bi sve elegantne dame morale da imaju barem jedan jednodelni kupaći kostim – kaže Ana.

Beli šorts

Ana savetuje da kupite nekoliko belih šorceva i da ih stalno menjate.

 Uložite novac kako biste kupili kvalitetan šorts, koji ima dobar kroj, izrađen je od kvalitetnog materijala i naglašava vaše obline – tvrdi blogerka.

Telegraf.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top