KADA RASKINETE SA OVIM ZNACIMA, VIŠE NEMA NAZAD!

pixabay.com

Ljubav i seks

KADA RASKINETE SA OVIM ZNACIMA, VIŠE NEMA NAZAD!

Svaki raskid je težak, ali ako ste raskinuli sa nkeim od navedenih znakova ne pokušavajte da molite za oproštaj

Svaki raskid je težak, ali ako ste raskinuli sa nkeim od navedenih znakova ne pokušavajte da molite za oproštaj

Škorpija

Verujte, ne želite da naljutite osobu rođenu u ovom znaku. Škorpija se ne libi da ide do krja akada je osveta u pitanju, ako im se još rasplamsa i strast, može biti izuzetno zla. Ono što je još strašnije od svega, nečete ni znati u čemu je problem. Samo što pomislite da ste u divnoj i romantičnoj vezi, i ničim izazvnao, odjednom učiniće nešto toliko okrutno da će vam se čitav svet okrenuti. Veoma je moguće da problem datira od pre mesec ili više dana, a da vam se na grešku nikada nije skrenula pažnja. Škorpija je samo čekala svojih pet minuta.

Bik

Jedna od vrlina, ali ujedno i jedna od njegovih najgorih osobina jeste upornost. Ono što Bik naumi, teško da će iko i išta sprečiti. Ako ste na bilo koji način povredili njegovo poverenje, bolje sami skupite stvari i nestanite. Ne trudite se da molite i ne nadajte se. Ne čekajte da preboli, jer NEĆE! Po ovim osobinama vrlo su slični Škorpijama. Čekaće dok god ne zaboravite, a onda će osvetu servirati hladnu, ali vrlo bolnu.

Ovan

Kod ovog znaka, stvari su dosta jednostavnije, ali ništa manje bolnije. Ukoliko povredite Ovna, povrediće vas tako što će vas veoma lako zaboraviti kao da nikada nsite ni postojali. Brzo će naći zamenu daleko bolju i lepšu od vas. Ne trudite se da izazovete sažaljenje, postaćete žrtva i objekat njegovog gađenja. Oni jednostavno nemaju saosećanja za one koji su ih povredili.

Alo

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top