Kad muškarac sretne pravu ženu, on prolazi kroz ovih 5 faza!

pixabay.com

Ljubav i seks

Kad muškarac sretne pravu ženu, on prolazi kroz ovih 5 faza!

Većina muškaraca koji ne planiraju ništa ozbiljno sa ženama, jednog dana sretnu ženu svog života i to kad najmanje očekuju. U početku, nisu ni svesni činjenice da je pred njima njihova srodna duša, ali postepeno ova žena počinje da menja muškarca i da menja njegov pogled na život

Kad muškarac sretne pravu ženu, on prolazi kroz ovih 5 faza:

1. Uskraćivanje

Kada čovek oseti da se zaljubljuje, prva faza je uvek poricanje da mu se to događa. Muškarci koji nisu navikli da se ozbiljnu vezuju ne žele da prihvate da se u njihovom životu pojavila posebna žena. Obično pokušavaju da kažu sebi da je ta žena ista kao i one druge pre nje. Pošto nisu spremni da priznaju da su postali slabi, ne žele nikome da se povere.

2. Poštovanje

U ovoj fazi muškarci počinju da shvataju da se sa ovom ženom osećaju drugačije. Muškarac oseća da je poštovan i da treba da poštuje. On smatra da je ova žena vredna vremena, truda, poštovanja i ljubavi. Kao nikad do sada, ceni ono što ima i ne želi da je izgubi.

3. Poverenje

Iza poštovanja stiže poverenje u ženu. Kada muškarca ozbiljno zanima neka žena, on želi sa njom da podeli sve, pa i važne stvari koje su mu se desile u životu. Kad oseti da je ta žena ona prava, on se ne boji da se otvori pred njom.

4. „Da li sam spreman za ovo?“

Većina muškaraca počinje da sumnja u sebe i svoju vezu. Nisu sigurni da li su spremni za ozbiljnu vezu, ne shvatajući da je to sve ozbiljno. Muškarci se boje da nisu dovoljno dobri, da će biti povređeni, jer su se već otvorili toj ženi.

U ovoj fazi mnogi muškarci mogu pokušati da pobegnu, ali na kraju shvate da im je ta žena previše važna i strah od gubitka prevazilazi strah od neizvesnosti.

5. Prihvatanje

Muškarac napokon shvata da je ona nešto najbolje što mu se moglo dogoditi. Prihvata da je sada nova osoba, da su igre završene, ova žena je sada deo njega i ne može da zamisli život bez nje.

Stil

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top