BAJKOVITA DEČJA SOBA: MARINA TADIĆ POKAZALA KUTAK SVOJE ĆERKICE, PA ISPRIČALA KAKO SE SNALAZI U ULOZI MAJKE!

Printscreen/Instagram

Poznati

BAJKOVITA DEČJA SOBA: MARINA TADIĆ POKAZALA KUTAK SVOJE ĆERKICE, PA ISPRIČALA KAKO SE SNALAZI U ULOZI MAJKE!

Marina Tadić je u januaru tekuće godine postala majka devojčice Vere, a sada otkriva kako se snašla u ovoj važnoj životnoj ulozi.

– Sad se već lakše diše. Prošli smo najteže mesece. Već smo se navikle jedna na drugu, tako da je sad sve divno. Sve je ovo novo iskustvo i ne propuštam ništa – ni ono teško ni ono lepo – priča pevačica za „Blic“ i dodaje da je srećna kakva je njena Vera beba.

– Vera je divna. Buni se samo kad je gladna i kad treba da se presvuče. Spava, da je ne ureknem i budi se jednom u toku noći, tako da sam sa te strane od onih srećnih mama. Nadam se da će tako i ostati – poručuje pevačica.

Marina nam otkriva da je njenoj naslednici bilo predodređeno da se zove Vera.

– Zove se Vera zato što sam sanjala devojčicu po imenu Vera i prosto nije bilo moguće da je ikako drugačije nazovem. Ona je već sama odabrala svoje ime – kaže pevačica.

Kada je u pitanju čuvanje bebe – ona ima pomoć bližnjih.

– Pomaže mi mama i, naravno, partner. Svi su uključeni i super je što je Vera od prvog dana sa svima. Voli društvo i voli kad se nešto dešava, ona je od akcije – otkriva Marina.

Tadićeva je pratiocima na Instagramu nedavno pokazala bajkovitu dečju sobu, a za sad otkriva da je ona osmislila takav enterijer.

– Jeste moja zamisao. Mnogo volim prirodu, tako sam i sredila sobu, u tom duhu. Imamo ptice, drveće, cveće, reku… Kad smo u sobi, stalno pričamo sa pticama. Vera ih obožava, one je čuvaju dok spava. Ujutru kad ustane prvo razgovara sa svojim pticama. Zapaža ih, razgovara, to je vrlo važno za razvoj – ističe Marina.

Marina Tadić

S obzirom na to da se pevačica u javnosti gotovo i ne pojavljuje sa emotivnim partnerom, pitali smo je zbog čega.

– Već sam dosta puta govorila o tome. Moj partner ne voli da se eksponira i tako će i ostati! Podržava me u svemu i ima razumevanja za sve što radim. On je divan tata. Njih dvoje se savršeno slažu i imaju svoje vreme za šetnju, razgovore, maženje… – zaključuje Marina, a kako on izgleda možete pogledati OVDE.

Marina Tadić je u potpunosti posvećena ćerki Veri i tako planira još neko vreme.

– Trenutno ne razmišljam o povratku na scenu. Trudim se da uživam u odrastanju svoje devojčice. Ne želim da propustim nijedan trenutak jer sve tako brzo prođe. Želim da uživam sa njom što više mogu – rekla nam je popularna Valjevka.

Puls

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top