„KAD POKLEKNE MAJKA, STRADAJU DECA!“ Lidija Vukićević uputila NIZ OŠTRIH KRITIKA na račun Anabele Atijas

Printscreen/Instagram

Poznati

„KAD POKLEKNE MAJKA, STRADAJU DECA!“ Lidija Vukićević uputila NIZ OŠTRIH KRITIKA na račun Anabele Atijas

Glumica Lidija Vukićević redovno prati rijaliti i ne krije da je šokirana ponašanjem porodice Đogani, a najviše ju je razočarala Anabela Atijas.

„Iz svega ima nešto da se nauči, pa i iz „Zadruge“. Imam dovoljno slobodnog vremena i zanimljivo mi je da gledam. Smatram da Anabela nije trebalo da ulazi u rijaliti, jer se pokazala kao loša majka! Žao mi je Lune“ istakla je glumica.

Anabela je ranije iznela da je njena ćerka Luna dobila alopeciju zbog oca Gagija i strica Đoleta, a ne zbog nje, što je Lidija oštro osudila.

„Te stvari se ne iznose javno. To mi je užasno! Kad je rekla da je ušla u rijaliti da opere sebe, šokirala sam se! Kakva je to majka?! Luni tamo nisu potrebni ni otac ni majka, dovoljno su joj muka zadali u životu. Smatram da majka određuje sudbinu deteta. Porodica propada kada oslabi majka, a ne otac“ rekla je glumica za Informer, pa dodala:

„Onog trenutka kada majka poklekne, deca stradaju. Anabela je u nekoliko navrata pitala Gagija: ‘Gde si bio kad je trebalo da se plati deci školovanje, kad je trebalo da se operišu…’ Ja nikad nisam pitala takve stvari bivšeg supruga! Sve sam preuzela na sebe onog trenutka kada sam se razvela. Nisam mu govorila: ‘Uzmi sinove, moram na predstavu’. Vodila sam ih sa sobom! Nekad su bili iza scene, nekad u garderobi, nekad u publici, ali su bili stalno pored mene“, rekla je Lidija.

Informer

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top