Mars ulazi u znak Ovna: Sledi period velikih promena za ova 4 znaka!

pixabay.com

Lifestyle

Mars ulazi u znak Ovna: Sledi period velikih promena za ova 4 znaka!

Ovaj snažan astrološki period počinje 28. juna i trajaće sve do januara 2021. godine

Mars će se naći u znaku Ovna od 28. juna. On predstavlja ratnika i borca za ideale. Kada bude prešao iz uspavanih Riba u energičnog Ovna sve će se ubrzati na svim poljima.

Tokom svog hoda imaće izazovne aspekte sa Saturnom, Plutonom i Jupiterom. Mnogi će uraditi ono što su planirali tokom prethodnog perioda, a neki će upadati u zamke impulsivnosti.

Mars će u septembru krenuti u retro hod, pa će se zbog toga zadržati u ovom znaku sve do januara 2021. godine.

Vagama i Ovnovima će emotivni odnosi biti na udaru, dok će Jarčevi boriti bitke unutar doma i porodice, a Rakovi će imati vrelu atmosferu na polju posla i karijere.

Ova 4 znaka će najviše osetiti uticaj ovog astrološkog tranzita, a evo kako će ovaj period uticati i na ostale znakove:

Ovan

Spremni ste za akciju i ubrzanje. Javlja se želja za konkretnim delima koje mogu da vam donesu konkretna pomeranja na polju karijere i uspeha.

Bik

Može se desiti da imate nesanicu, da brinete previše i da pravite neke planove u tajnosti. Kakva god briga da vas muči, moraćete da kanališete energiju kroz neku fizičku aktivnost.

Blizanci

Sve se ubrzalo preko noći. Pozivi za kratka putovanja su tu, komunicirate sa mnogo ljudi istovremeno, ali sa nekima možete doći u sukob. Prijatelji će vam zameriti dosta toga, najviše nedoslednost.

Rak

Spremni ste da se borite za ono što želite, specijalno na polju karijere. Imate pozitivan stav i ne odustajete. Ne protivrečite autoritetima.

Lav

Započnite nešto novo. Napravite planove i krenite u razradu. Mars u Ovnu vam nudi šansu da pobedite lenjost.

Devica

Libido vam je na visokom nivou. Spremni ste na avanture, ali na produbljivanje intimnosti. Ne pozajmljujte novac od drugih.

Vaga

Ubrzava se situacija na polju emocija i veza, pa ako ste tek ušli u neki odnos očekujte brz razvitak situacije. Bićete malo napetiji, specijalno kada su u pitanju simpatije.

Škorpija

Ukoliko postoji neka lista obeveza koje morate da ispunite, sada je pravo vreme za to. Pripazite na zdravlje, napornim radom možete da ga narušite.

Strelac

Aktivno je polje zabave i veza, tako da mars pokreće sve što je u domenu ovih aktivnosti. Neki će postati aktivniji u razradi kreativnosti, a neki će ući u neku strastvenu vezu.

Jarac

Mogući su nesporazumi u porodici i domu. Neko od roditelja vam zamera mnogo toga i želi promenu ponašanja.

Vodolija

U narednom periodu razmislite pre nego progovorite. Možete da reagujete impulsivno i iracionalno jer ste isprovocirani sitnicama. Nervna napetost je prisutna.

Ribe

Raste vam samopouzdanje i imate više poverenja u sopstvene sposobnosti. Fokusirani ste na novac i rešavanje nekih finansijskih problema.

astrosudbina.com

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top