JEDAN DAN, DVE KOMBINACIJE, MNOGO SEKSEPILA! Milica Pavlović je juče u Beogradu bila zvezda dana (FOTO)

Printscreen/Instagram

Poznati

JEDAN DAN, DVE KOMBINACIJE, MNOGO SEKSEPILA! Milica Pavlović je juče u Beogradu bila zvezda dana (FOTO)

Nakon što je prisustvovala proslavi povodom krštenja sina svog kolege Darka Lazića, Milica je održala nastup u jednom beogradskom klubu

Među prvim poznatim ličnostima koje su stigle na proslavu koju su organizovali pevač Darko Lazić i njegova verenica Marina Gagić povodom krštenja njihovog sina Alekseja bila je Milica Pavlović.

Za ovu priliku pevačica je odaabrala uzak kombinezona koji otkriva ramena i krase ga upečatljivi puf-rukavi, koji je kombinovala s interesantnim sandalama s visokom štiklom i clutch tašnicom.

U razgovoru s novinarima lepa pevačica je otkrila da, nažalost, neće moći da se počasti tortom je se sprema za nastup koji je bioi zakazan za veče.

— To nikako! Večeras mora da mi bude ravan stomak — istakla je Milica.

Kada se uveče pojavila ispred lokala u kojem je nastupala bilo je očito da Milica nije pazila na liniju samo juče već da svakodnevno vredno radi na svom telu. Ona je ponovo odabrala kombinezon, ali ovog puta scenski i znatano provokativniji, sastavljen od dubokog šortsa i dekoltiranog gornjeg dela.

Ogrnula se jaknicom koja je, po svemu sudeći, deo ovog zanimljivog zlatnog kompleta, a tu su i crne sandale s visokim potpeticama, kao i efektan čoker.

Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top