Rasta PRVI PUT o tome kako se zaljubio u Anu Nikolić — i SIGURNO će vas raznežiti

instagram/Printscreen

Poznati

Rasta PRVI PUT o tome kako se zaljubio u Anu Nikolić — i SIGURNO će vas raznežiti

Od Ane i Raste nikad nećete čuti da jedno o drugom govore ružno, ali ova neočekivana izjava oduševila je fanove ovog (bivšeg) para.

Stefan Đurić Rasta i Ana Nikolić sve su iznenadili kada su počeli otvoreno da pokazuju da glasine o njihovoj vezi jesu tačno, a naročito kada su se u tajnosti venčali. Par je ubrzo dobio ćerkicu Taru i sve je izgledalo idealno, ali čini se da ipak nije bilo suđeno, pa su se ubrzo rastali.

On je tokom gostovanja u emisiji „Balkanskom ulicom“ sve iznenadio kada je prvi put pričao o svom prvom susretu s pevačicom i o njihovoj ljubavi.

Kako reper koji je odrastao u zemlji u kojoj je njegova buduća supruga bila sinonim za lepotu i seksepil ističe, on se Aninim izgledom nije toliko opterećivao — naprotiv, nije samo njena lepota to što ga je osvojilo.

— Kada sam prvi put video Anu, bila je u maminom džemperu i staroj trenerci. Raspitivala se kod mene u studiju nešto u vezi novog albuma. Ono što je Ana pevala na početku karijere je meni vila seljačka muzika. Da mi je neko kao klincu rekao da ću pisati tekstove za Anu Nikolić i Daru Bubamaru, posvađao bih se sa njim. Družio sam se s urbanom ekipom, i sve to nam je bila „teška seljana“. Kada sam se zaljubio u Anu nije mi bila bitna ni šminka ni ni spoljašnost, već sjaj kojim zrači iznutra. Kćerku smo dobili neplanirano, ali iz čiste ljubavi — iskren je Rasta.

Reper se, inače, osvrnuo na svoj običan i skroman život koji je nekad vodio, kao i na činjenicu da danas zarađuje toliko da može sebi da priušti više vozila istovremeno.

— Danas imam mnogo automobila, to je zdrav kompleks. Čim kupim novi auto pozovem mamu da joj ga pokažem. To mi je neki običaj — kaže Rasta.

GLOSSY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top