Milica Dabović rasprodaje svoje čarape, brushaltere i kupaće kostime, a Seku je to POGODILO: „NE STIDI SE I BUDI PONOSNA“

Printscreen/Instagram

Poznati

Milica Dabović rasprodaje svoje čarape, brushaltere i kupaće kostime, a Seku je to POGODILO: „NE STIDI SE I BUDI PONOSNA“

Košarkašica Milica Dabović putem svog Instagram profila prodaje garderobu koja joj više nije potrebna, a nakon što su se oko njenog postupka vodile brojne polemike oglasila se i pevačica Seka Aleksić.

Seka je uz fotografiju Milice Dabović poručila:

– Nisam ispratila ništa oko ove situacije, ali svaka čast ovoj majci! Nikada se nemojte stideti poštenog posla, iskrene duše i toplog srca. Ne stidi se i budi ponosna jer si vredna i činiš sve za dobrobit svog deteta.

Inače, Milica je priznala da se zbog odluke da prodaje garderobu koja joj nije potrebna suočila sa različitim komentarima, ali da joj je, kao samohranoj majci, novac i te kako potreban.

– Drage devojke, majke, kraljice, komade moje gardarobe koju prodajem možete naći na mom insta storiju. Kao što neke devojke znaju, garderoba je kvalitetna i prodaje se po pristupačnim cenama. Ako ima nekih devojaka kojima se sviđa, a nemaju dovoljno novca, uvek možete da smanjite cenu koju sam ja odredila, da budete srećne vi i srećna ja! Ovo što radim je predstavljeno skandalozno, ali ja kao i uvek ne marim za to, spojila sam lepo i korisno… Sin mi je na prvom mestu i duboko sam u ulozi samohrane majke! Novac je uvek potreban, pogotovo meni koja trenutno nemam platu kao samohrana majka! Hvala vam od srca, hvala divnim ženama što uvek imaju tople reči za mene…Voli vas vaša Mili – poručila je ona putem društvenih mreža.

Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top