Svi gledaju u Severinu: Kupaći koji nikom ne bi stajao kao njoj

Printscreen/Instagram

Poznati

Svi gledaju u Severinu: Kupaći koji nikom ne bi stajao kao njoj

Severina je zaista kao dobro vino – što je starija, to bolje izgleda. Iako je već oduvala 48 svećica na rođendanskoj torti, na izgledu joj zavide upola mlađe devojke, koje priželjkuju da imaju liniju kao ona. U čemu je tajna njenog dobrog izgleda, govorila je jednom prilikom

– Volim da jedem puno voća, ali i povrća, u stvari, jedem sve. U poslednje vreme ishrana mi se bazira na dosta voća, a sada mi odgovara sve šumsko, kao i dinje, lubenice – ispričala je i dodala da svakog jutra dan započne uz smuti.

– U poslednje vreme nisam baš u teretani, telo ponekad mora i da se odmori. Nisam tip koji ide svaki dan u teretanu. Imam dobro telo pa mi je dovoljno čak i jednom nedeljno, ali ako se spremam za turneju, onda idem tri-četiri puta – rekla je za hrvatske medije, a sada je pokazala kako izgleda u kupaćem kostimu.

Model koji je odabrala da ponese na samom početku leta očekivano je šik pa su tako svi pogledi bili uprti u nju dok je pozirala. Preko je imala kombinezon od čipke, a stajling je zaokružila modernim naočarima za sunce.

Story

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top