RETROGRADNI MERKUR TRAJE DO 12. JULA, A U LJUBAVI VAS OČEKUJE OBRT!

Lifestyle

RETROGRADNI MERKUR TRAJE DO 12. JULA, A U LJUBAVI VAS OČEKUJE OBRT!

Evo šta zvezde kažu!
Retrogradni Merkur počeo je 18. juna i trajaće sve do 12. jula! Baš kao i svaka retrogradna faza i ova će doneti određena odlaganja, neočekivane prepreke, pogrešne infromacije, suočavanje sa lažima, ali i raskrikavanje emocija!

A evo šta vas čeka u ljubavi do prve polovine jula!

OVAN

Bićete osteljiviji i sa velikom potrebom da vas neko prigrli. Ako ste u vezi, dobro je, ali ako ste sami, mučiće vas čežnja. Uz više otvorenosti i saradnje privatni odnosi mogli bi da napreduju, a vi da budete srećniji. Razmislite.

BIK

Dosta vam je priče, želite preći na dela. No to neće ići ni brzo ni glatko. Prvo se treba dobro upoznati. Do osobe koju volite pokušaćete da dođete uz pomoć kulinarskih sposobnosti.

BLIZANCI

Pokazaće se se da vaša najdraža osoba ima inventivne ideje. Prihvatićete ih i tako osvežiti svoju vezu. Bićete snalažljivi kako samo vi znate. Iz svoje mašte izvući ćete odgovor na svako pitanje partnera.

RAK

Vaš partner ovih dana neće pokazivati sposobnost za realnost, nego obratno. Zato ste vi tu da ga spustite na zemlju. Popušta pritisak da morate biti srećni i zadovoljni u ljubavi. Lakše ćete disati i bez opterećenja priznati da trenutno niste u bajci.

LAV

Ako pokušate da stanete na kraj svemu što vam smeta, opet nećete postići mir. Pametnije je povući se i pričekati. Vaše samopouzdanje biće ovih dana na testu, ali ljubavlju i verom u partnera sve ćete brzo savladati.

DEVICA

Svojom potrebom da budete određeni i na zemlji ovih dana biste mogli da povredite voljenu osobu. Imajte mere pa ćete biti srećni i zadovoljni u društvu voljene osobe, a nećete zaobići ni kontakte sa prijateljima koji su inspirativni.

VAGA

Svoju sreću u životu podelićete sa bliskim ljudima. Moguće je da ćete pozvati goste koje volite. Isto tako potrudećete se da budete ljubazniji u odnosu sa voljenom osobom. To će biti dobro prihvaćeno pa ćete poboljšati komunikaciju.

ŠKORPIJA

Vaš ljubavni život će ovih dana imati novi uzlet zahvaljujući čarobnoj komunikaciji koja će se odvijati između vas i partnera. Bićete jako maštoviti. Uspećete da oplemenite svoj odnos na najbolji mogući način.

STRELAC

Na pameti će vam biti zabavljanje bez ozbiljnijih pretenzija. To je zato što mislite da sad nećete dobiti ono što želite. Mnogi će se ovih dana zateći na kafi u neobaveznom razgovoru, a onda će tek posle shvatiti da tu ima i nešto više.

JARAC

Neki će uleteti u površnu vezu zbog se*sa u kojem će pokazati priličnu dozu maštovitosti. Ne naginjite se previše kako ne biste pali preko ograde. Radije čuvajte ono što imate i uživajte u tome svim srcem.

VODOLIJA

Imaćete potrebu za sve više pažnje i ljubavi. Od grubosti spoljnjeg sveta vi ćete bežati u svet svoje mašte. Ništa čudno za vas, ali partneru je toga već dosta. Samce će mučiti povećane čežnje.

RIBE

Neki će ovih dana doživeti posebno nadahnuće za ljubav. Bićete skloni potpuno da uronite u svet mašte. Takođe bićete skloni idelizovanju voljene osobe.

zena blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top