Devojka s Downovim sindromom postala Guccijev model

Printscreen/Instagram

Moda

Devojka s Downovim sindromom postala Guccijev model

Nako što su se fotografije Ellie Goldstein početkom ovog meseca pojavile u italijanskom Vogueu, za nju se zainteresovao i Gucci. Ona je tako postala prvi model s Downovim sindromom ovog modnog brenda.

Kada je Gucci objavio Elliene fotografije na Instagram profilu, ubrzo je dobila više od 800.000 lajkova. Naime, Gucci ju je angažovao za reklamnu kompaniju za maskaru.

Njena mama Yvonne kazala je kako je jako ponosna na svoju kćerku koja je od 2017. godine član agencije Zebedee Management koja predstavlja modele s invaliditetom.

 

„Ona je uvek volela biti u centru pažnje i pred kamerom, tako da je prilično samouverena i rado sluša upute“, kazala je Yvonne.

Ellie trenutno pohađa umetnički kurs na koledžu u Redbridgeu.

„Zaista sam uživala biti model i svidelo mi se nositi Guccijevu haljinu. Ponosna sam na fotografije i volela bih postati poznata. Radujem se i saradnji s drugim brendovima“, kazala je Ellie.

View this post on Instagram

Today’s Daily Mail watch me on the Channel 5 news at 630 👏🏼👍😍

A post shared by Ellie (@elliejg16_zebedeemodel) on

Kako kaže njena mama, Ellie je od pete godine pohađala časove glume i plesa. Oni koji je poznaju kažu da je predivna osoba te da je vrlo profesionalna i donosi radost u svaku prostoriju.

Klix.ba

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top