Kejt Midlton u neodoljivoj crvenoj haljini iz kolekcije o kojoj mnogi maštaju

pixabay.com

Poznati

Kejt Midlton u neodoljivoj crvenoj haljini iz kolekcije o kojoj mnogi maštaju

Svaki put kada se vojvotkinja od Kembridža pojavi u nekom modelu koji potpisuje Aleksander Mekvin, zaljubljenice u modu duboko uzdahnu

Suprugu princa Vilijama do sad smo često viđali u različitim komadima ovog dizajnera, pa se veruje da je njena kolekcija njegovih modela impozantna.
Ovog puta, za razgovor video-linkom koji su njen suprug i ona vodili s kanadskim medicinarima u svom domu u Norfolku, Kejt je odabrala mini-haljinu s kratkim rukavima napravljenu od tankog tvida.

Kejt ranije, po svemu sudeći, nismo imali priliku da vidimo u ovom komadu, iako otkad „radi od kuće“ uglavnom ponavlja svoje stare haljine. Čini se da ovom simpatičnom komadu nije mogla da odoli, a interesantno je da on već neko vreme ne može da se nađe u prodaji, što znači da je dugo visio u garderoberu i čekao priliku.

View this post on Instagram

This #CanadaDay 🇨🇦 The Duke and Duchess of Cambridge thanked frontline workers across the country for their efforts in helping to protect and support their communities. . The Duke and Duchess spoke with staff at Fraser Health's Surrey Memorial Hospital in British Columbia to hear about their experiences working to combat the Covid-19 outbreak. . During the call, The Duke and Duchess heard about the measures put in place by the hospital to tackle the pandemic, and the unique challenges of providing care throughout the outbreak, including the impact on staff, patients and their families. . Link in bio to watch the video. . #katemiddleton #duchessofcambridge #princewilliam #dukeofcambridge

A post shared by The Cambridges. (@thecambridgespage) on

Vojvotkinja od Kembridža ponovo je bila veoma suptilno našminkana, a fanovi britanske kraljevske porodice primetili su još nešto — Vilijam i ona su blago preplanuli, što znači da i te kako uživaju u čarima leta i slobodnom vremenu na svom imanju.

Stil

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top