Elegantno i romantično: Neodoljiv detalj u kosi koji stoji svakoj ženi! (FOTO)

instagram/Printscreen

Moda

Elegantno i romantično: Neodoljiv detalj u kosi koji stoji svakoj ženi! (FOTO)

Da li želite da osvežite izgled, ali ne znate odakle da počnete? Najbrži način za ažuriranje stajlinga je upotreba novih dodataka. Široki kaiš promeniće siluetu ravne haljine, lanac će ukrasiti klasičnu jaknu, a masivne minđuše će jednostavnu belu košulju pretvoriti u večernju haljinu.

Međutim, ovaj put vas pozivamo da se setite dodataka koje su mnogi od nas zaboravili, a koji su posebno pogodni za letnje dane: mašne u kosi koje daju odeći eleganciju i romantiku i trenutno osvežavaju celokupan izgled. Kosu možete vezati u labavi rep i dekorisati frizuru jednostavnom trakom.

Fashioniste sa Instagrama posebno vole mašne i trake sa logotipima i imenima poznatih modnih kuća. Možda se pitate – odakle potiču takve trake? Kada kupujete odeću luksuznih brendova jednostavno skinite vrpcu sa kutije!

Naravno, ne može svako svakoga dana kupiti Šanel, Dior, Guči ili druge luksuzne komade, ali poseta prodavnici šljokica i kupovina trake od finog pliša ili satena definitivno nije komplikovana i skupa stvar. Ako dobijete poklon vezan predivnom trakom od tkanine, nemojte je bacati – možda je savršena za ukrašavanje vaše frizure.

 

Oduševićete se izgledima koje smo pronašli na Instagramu!

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top