Ovo je razlog za raskid Milene Radulović i Radovana Vujovića?

Printscreen/Instagram

Poznati

Ovo je razlog za raskid Milene Radulović i Radovana Vujovića?

Mladi glumci Milena Radulović i Radovan Vujović navodno su nedavno prekinuli dugogodišnju vezu, a mediji sada prenose i šta je dovelo do kraha njihove ljubavi

Glumac Radovan Vujović i njegova 11 godina mlađa koleginica Milena Radulović, važili su za jedan od najskladnijih parova. Dugo su uživali u srećnoj i stabilnoj vezi, a iako nisu previše voleli da u javnosti pričaju o svojoj ljubavi, zajedničke slike na njihovim društvenim mrežama jasno su pokazivale koliko su zaljubljeni. Međutim, izgleda da je razdvojenost zbog posla presudila da par raskine vezu, i to zbog daljine, preneo je magazin Story.

Milena je pre nekog vremena počela da gradi karijeru u Rusiji, zbog čega je često bila na putu. To je prema navodima izvora bio jedan od glavnih razloga zašto se ljubav između mladog glumačkog para ugasila, a nakon svega oni su ostali u prijateljskim odnosima.

Iako su se pojavljivali zajedno na javnim događajima, Radovan i Milena nisu želeli da intimne detalje iznose javno.

— Nema šanse da se nas svoje nekada slikamo za novine, jer nismo od onih parova koji će svoju ljubav i intimu deliti s drugima. To treba da bude samo naša stvar i da nikog drugog ne zanima — ispričao je glumac jednom prilikom, dok su, pak, na Instagramu često kačili zajedničke fotke.

Obično su to bila turistička putovanja, gde su uživali u zajedničkom društvu i istraživanju novih kultura i prirode.

Milena je u jednom intervjuu istakla da ona i Radovan nikada nisu potencirali na braku i porodici.

— Dosta vremena provodimo zajedno i imamo niz zajedničkih interesovanja. O braku i deci još uvek ne razmišljamo, biće vremena i za to — pričala je lepa glumica.

Podsetimo, Radovan je 11 godina stariji od Milene, a proslavio se u “Vojnoj akademiji” i “Korenima”. Nju smo gledali u “Državnom službeniku” i “Besi”, a publiku je oduševila u filmu “Balkanska međa”.

BLIC

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top