Pismo Novaku iz Pazara: Hvala, svetlosti naša, pričaće se vekovima

Printscreen/Instagram

Poznati

Pismo Novaku iz Pazara: Hvala, svetlosti naša, pričaće se vekovima

Novak Đoković je ko zna koji put dokazao da je veliki čovek.

Na početku pandemije virusa korona u Srbiji donirao je respiratore u vrednosti od milion evra, pomagao je u medicinskoj opermi u prethodnih nekoliko meseci, a donirao je i pet miliona dinara Novom Pazaru u kome je trenutno nepovoljna situacija, jedna od najtežih u zemlji.

Srpski teniser, koji je i sam bio zaražen virusom korona, i u međuvremenu ga pobedio, pomogao je tako novcem da bi bila kupljena zaštitna oprema, lekovi i medicinski aparati, a obećao je pomoć i iduće nedelje, ako bude potrebno.

I koliko god bude potrebno…

Na njegov divan gest reagovala je mlada srpska teniserka Fatma Idrizović, FED kup reprezentativka Srbije, obrativši se na Instagramu.

„Hvala, svetlosti naša, naš Čoveče! Crni oblaci nadviše se nad životima naše male varošice velikog srca, varošice dobrih, vrednih, poštenih ljudi, velikih duša koje ovozemaljska pošast čiji smo svedoci i koju trenutno živimo preti da pokosi. Trenutak života za sve nas Novopazarce tužan, težak i crn“.

„I kad smo potonuli, kada su nam sve nade usahle da se ovom crnilu može stati u kraj, heroj naših srca je još jednom ulio taj eliksir života, vratio veru u bolje sutra, dao nam nova krila da se vinemo iz tog korona mulja. Hvala Novače, veliko i večno hvala za svu tvoju dobrotu koja je neizreciva. Večno ćeš biti u našim mislima, molitvama, vekovima će se tvoja dobrota prepričavati i veličati, jer ti to zaslužuješ svetlosti naša!“, napisala je mlada Fatma na Instagramu.

Mondo.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top