PROCUREO „WHATSAPP“ RAZGOVOR ĐOKOVIĆA I LJAJIĆA! Fudbaler mu poslao poruku kada je video donaciju Novom Pazaru, a Novak mu objasnio ZBOG ČEGA je to uradio /FOTO/

Printscreen/Instagram

Poznati

PROCUREO „WHATSAPP“ RAZGOVOR ĐOKOVIĆA I LJAJIĆA! Fudbaler mu poslao poruku kada je video donaciju Novom Pazaru, a Novak mu objasnio ZBOG ČEGA je to uradio /FOTO/

Novak Đoković je pre dva dana donirao Novom Pazaru, gradu koji je među najugroženijima kada govorimo o širenju virusa korona, pet miliona dinara. To je najveća pojedinačna donacija u istoriji ovog grada u Srbiji.

Kao što ste već mogli da čitate, za naš sajt je direktor Doma zdravlja u Pazaru, Ervin Ćorović, istakao da su svi beskrajno zahvalni najboljem teniseru sveta na ovoj donaciji u kojoj je učestvovala i njegova Fondacija i da su ostali u kontaktu jer je Nole izrazio želju da im pomogne i u budućnosti ukoliko to bude bilo potrebno.

I dok Novaku zahvaljuju sa svih strana, u četvrtak uveče je srpskom asu stigla i jedna posebna poruka. Srpski fudbalski reprezentativac Adem Ljajić, rođen u Novom Pazaru, lično je zahvalio Novaku Đokoviću na novčanoj donaciji njegovom gradu u borbi protiv korona virusa.

Na internetu se pojavila „WhatsApp” prepiska između fudbalera Beššiktašša i najboljeg tenisera sveta.

– Brate moj, hteo sam lično da ti zahvalim. U ime građana Novog Pazara za donaciju koju si poslao mom gradu i u moje ime. Mnogo poruka mi je stiglo iz Novog Pazara, lično meni da ti zahvalim. Pa sam iskoristio to našše poznanstvo. Nadam se da ste ok ti i porodica? Brz oporavak žželim – napisao je Ljajić, a prenosi Tanjug.

Đoković je u odgovoru zahvalio Ademu.

– Dragi Ademe, hvala ti na divnoj poruci. Meni je zadovoljstvo, čast i obaveza da pomognem kad god i gde god mogu. Nikad nisam bio u Novom Pazaru, a veoma bih voleo. Čuo sam da grad ima veliku duššu. Mi smo dobro, od juče smo negativni. Nadam se da si i ti dobro, kao i tvoji – odgovorio je Đoković.

Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top