Najčešće greške koje muškarci čine u krevetu

Ljubav i seks

Najčešće greške koje muškarci čine u krevetu

Da bi bilo strasti i uživanja u krevetu nisu potrebne kojekakve akrobacije, dovoljno je malo igre i strasti.

Muškarci misle da znaju sve o ljubavi i o odnosima u krevetu. Naravno, većina njih ne može biti dalje od istine s takvom tvdnjom, pogotovo ako pitate žene. Po mišljenju pripadnica nežnije pola, ovo je pet najvećih grešaka koje muškarci prave u krevetu. Pa ako vam draga uporno nešto govori, poslušajte je već jednom!

Kopiranje filmova za odrasle: Dakle, da ponovimo još jednom – ovakvi filmovi nisu stvaran život i odnos koji tamo vidite u principu nema prevelike veze sa stvarnošću, osim ako nemate odnos sa zvezdom ovih filmova. U ostalim slučajevima zaboravite sve što ste videli.

Lenjost: Jedan od smrtnih grehova dok se ljubav vodi, saglasne su sve žene, jeste kad muškarac samo leži i očekuje da žena uradi sav posao sama. Ipak, ni žene tu nisu amnestirane od odgovornosti…

Nedostatak mašte: OK, imate šemu koja radi, shvatamo.

Ali ona ipak ima rok trajanja, jer ne možete ni svaki dan da jedete omiljenu čokoladu, pre ili kasnije će vam dosaditi – pa će tako i vaše šeme njoj…

(Pre)kratka predigra: Predigra je ženama možda i važnija od samog seksa, dok je kod muškaraca obrnuto.

Ali, ipak su oni ti koji moraju da se prilagode i promene pristup, ženama je bez predigre odnos gotovo pa nemoguć. Zato je važno uvik da nađete način da se poigrate i zagolicate maštu. Ni jedna žena ne voli da muškarac pređe odmah na posao kao da je pod moranjem.

Pult

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top