Horoskopski znakovi koji se najlakše zaljubljuju

pixabay.com

Ljubav i seks

Horoskopski znakovi koji se najlakše zaljubljuju

U redu je da se brzo vežete za nekog ako postoji hemija…

Čini se pomalo trivijalno razvijati osećanja prema nekome koga ste upravo upoznali, ali sa druge strane pokazuje da ste osoba koja je otvorena za ljubav. U redu je da se brzo vežete za nekog ako postoji hemija. Međutim, ako neko to ne razume ili pogrešno shvati, onda situacija može biti nezgodna po vas.

Top 10 Places To Visit In 2020
00:00

Previous
PauseNext
9:00:00 / 14:55
Unmute
Fullscreen
Copy video url
Play / Pause
Mute / Unmute
Report a problem
Language
Mox Player
Dakle, ako ste jedan od onih koji se lako zaljubljuju, verovatno pripadate nekom od sledećih znakova horoskopa…

Rak
Predstavnici ovog znaka imaju reputaciju onih koji uspostavljaju snažne trajne veze sa ljudima koji izađu. Čak i ako žele da na distanci drže partnera sa kojim imaju povremeni seks, na kraju će biti vezani za njega. Čak i ako se zvanično ne vezuju, žele da znaju da u njihovoj vezi postoji romantična dimenzija. Seks bez obaveza nije njihov fah. Rak je jedan od onih znakova koji sporo otvaraju svoja srca. Zato im je potrebna veza koja je izvan fizičke: omogućava im da se osećaju bezbedno sa kime su, a da ne moraju da postavljaju zidove. Njihova sreća dolazi iz temelja poverenja.

Bik
Slično kao kod Raka, Bik ne žuri da sa nekim deli svoja najdublja osećanja. To, međutim, ne znači da se njegova romantična strana ne pojavljuje kad sretne odgovarajućeg partnera. Duboko u sebi, Bik se nada stabilnoj i trajnoj vezi zbog koje se oseća sigurno i bez nadzora. On nema strpljenja za odnose koji neće trajati duže od nekoliko nedelja ili meseci. Kad upozna nekoga sa kim imaju hemiju, može samo da želi više. Želi da oseti obožavanje svog partnera, pa je prirodno da odnos prebaci na sledeći nivo. Jednom kad pronađe ono što želi, pokušava da to i zadrži u svom životu.

Telegraf

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top