Kako da zanemarite muškarca tako da vas želi još više – „Ako mu niste izazov, niste privlačni“

pixabay.com

Ljubav i seks

Kako da zanemarite muškarca tako da vas želi još više – „Ako mu niste izazov, niste privlačni“

Što manje pažnje dobija od vas, to više postaje opsednut time.

Ponekad put do čovekovog srca nije kroz stomak. I kroz izazov. Jer su muškarci predvidljivi. Ako trčite za njima, oni će pobeći. Ako budete previše nametljivi, on će pobeći. Jer ako mu niste izazov, niste privlačni. Muškarcima je potreban osećaj za lov. Ako ga malo zanemarite, to će ga izluditi.

1. Probudite u njemu lovca Muškarci su rođeni lovci. Vole postići ono što žele, pogotovo ako mu nije dato upravo tako. Ako ga ignorišete i navedete da ne može tako lako da vas dobije, želeće vas još više. Uvek želimo najviše ono što ne možemo da imamo.

2. Zanemarite ga ako želi moć Čovek se želi osećati dominantnim i uspešnim. Ako ste vi osoba koju ne može osvojiti, najviše će žuditi za vama. Kad muškarca zanemarite, on se oseća nemoćan i želi pobediti. Želi imati moć, uključujući i onu nad vašim srcem.

3. Neka žudi za vašom pažnjom Što manje pažnje dobija od vas, to više postaje opsednut time. Ignorisanje muškarca je nalik na to da ga natjerate da čeka seks sa vama. Ako mu ne dopustite da ima ono što želi, više će vas poželeti.

4. Naučite ga da se ne igra sa vama Ako ste u vezi s muškarcem koji ne obraća dovoljno pažnje na vas ili gleda na levu stranu, pokažite mu kakav je osećaj kad ga ignorišete. Zanemarite ga kao i on vas, pogledajte ostale ljude. Takođe će mu pokazati da ako se ne popravi, tada lako možete otići.

infpult.info

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top