Retrogradni Kiron u Ovnu 10.07 – Dve stvari bi trebali uraditi dok je Kiron retrogradan

pixabay.com

Lifestyle

Retrogradni Kiron u Ovnu 10.07 – Dve stvari bi trebali uraditi dok je Kiron retrogradan

2 stvari koje treba da uradite dok je Kiron retrogradan

Mesec jun bio je označen mračnom energijom 6 retrogradnih planeta,. a u julu imaćemo priliku da se suočimo sa uticajem retrogradnog Kirona od 10. jula 2020. godine. Kirona posmatramop kao iscelitelja rana, a njegovo putovanje u retrogradnu fazu ne donosi ništa novo, već samo dodatne elekcije kako bismo ispunili pravu svrhu svoje sudbine.

Prema mitologiji, Kiron je ostavljen pri rođenju od strane svojih roditelja, jer je bio kentaur, pola čovek, pola konj. On je simbol rana, patnje, tuge, napuštenosti, ali sve ta negativna osećanja Kiron pretvara u moć isceljenja i transformacije. Prema Kironu nazvan je asteroid koji uskoro kreće retrogradno – da li će se i naše rane na duši zaceliti?

Kiron se u astrologiji naziva Ranjeni Iscelitelj zbog toga što je kroz vekove dobioja razne rane, ali je iz njih istovremeno i crpeo snagu i moć isceljenja. Tako i ljudi, kroz život dobiju razne rane, bol i povrede, ali nauče i da bol pretvore u moćnu unutrašnju snagu.

Kiron kruži u prostoru između Saturna i Urana. Dok Saturn emituje uzemljujuću energiju, Uran je haotičan i poseduje energiju više vibracije. Kiron ovde deluje kao most između suprotstavljenih sila, a ovaj most često se naziva Most Duge. Kironov most povezuje naša različita stanja svesti, ideju koja se nalazi u egipatskoj astrologiji.

Tamo je Kiron nazvan Anubis, bog izgubljenih duša i zagrobnog života. Anubis je napušten u detinjstvu, baš kao i Kiron. Kada retrogradni Kiron ovog meseca uđe u znak Ovna, imaćemo vremena da razmislimo o našim ranama i kako možemo pristupiti isceljenju. Osvestite kako vas je kao ličnost oblikovala vaša prošlost.

Da li su rane učinile da budete moćniji, saosećajniji ili još uvek niste pronašli svetlost na kraju tunela. Najveća obmana je skrivanje rana, njihovo zavijanje u slatke uspomene koje na vama nisu ostavile trag – beg od sebe, beg od prošlosti. Važno je da prihvatite svoje rane kao deo ličnog isksutva i da dozvolite da vas vode ka vašoj sudbini.

Dok je u retroradnoj fazi, Kiron se 13. jula poravnjava sa Marsom i njihovu uzajamnu energiju osećaćemo i tokom avgusta. Ovo je sjajan period da razmišljamo o hrabrosti, svojoj energiji i snazi – razmsilite kako vas isceljenje rana može odvesti u bolju budućnost.

2 stvari koje treba da uradite dok je Kiron retrogradan:

1. Napravite listu stvari koje vam najviše najviše smetaju i razmsilite koje stvari vam u vašem životu sada donose bol.

2. Napravite još jednu listu: 20 najboljih dosadašnjih ostvarenja. To ne treba da budu samo materijalna dostignuća, imajte na umu i vaše emotivne i duhovne pobede. Prođite kroz obe liste da biste shvatili kako su vam rane pomogle na putu ka tim dostignućima.

Retrogradni Kiron može da nas nauči puno novih lekcija. Umesto da bežite od svoje stvarnosti, pogledajte šta možete naučiti iz nje. Razmislite o svom dosadašnjem putovanju, osvestite područja na kojima još morate da radite i budite ponosni zbog načina na koji ste već koristili svoj bol da biste unapredili svoj život. Ranjeni Iscelitelj (Kiron) je uvek tu za vas.

infpult.info

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top