Bred Pit i Anđelina Džoli zakopali ratne sekire (FOTO)

Poznati

Bred Pit i Anđelina Džoli zakopali ratne sekire (FOTO)

Bivši supružnici bili su primorani da potraže stručnu pomoć, a za dobrobit svoje dece

Prema pisanjima stranih medija, Bred Pit i Anđelina Džoli uspeli su da nađu minimum saglasnosti oko nečega i odlučili da zatraže pomoć psihoterapeuta o tome kako da zajedno učestvuju u podizanju i vaspitanju svoje šestoro dece.

Bilo je potrebno skoro četiri godine i otužna bitka za starateljstvo nad decom, ali Bred i Anđelina su, izgleda, shvatili da su deca, ipak, na prvom mestu i odlučili da nauče kako da koegzistiraju u najboljem interesu svojih mališana.

„Definitivno im je bila potrebna pomoć oko pronalaženja načina da prevaziđu bitku za strateljstvo, koja je iza njih i kako Bred ponovo da bude otac svojoj deci. Pošto su deca sada starija, više im ne predstavlja problem to da se odvajaju od Anđeline na neko vreme“, izjavio je izvoz blizak glumicu magazinu Pipl.

Anđelina i Bred šokirali su javnost, kada su u septembru 2016. najavili da se razvode.

„Trebalo im je puno vremena i dosta porodične terapije, da bi došli do ove tačke, da mogu zajedno da učestvuju u životima svoje dece, bez međusobnih tenzija“, dodao je izvor blizak Bredovoj bivšoj supruzi.

Prema rečima izvora, mlađa deca idu od Anđeline do Breda, boraveći u obe kuće približno podjednako vremena, a glumac obožava da provodi vreme sa njima i deluje mnogo srećnije kada su deca kod njega.

Par ima šetoro dece – Medoksa (18), Paksa (16) Zaharu (15), Šajlo (14) i blizance Vivijen Maršelin i Noksa (12).

(Stil.kurir.rs)

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top