PRINC ČARLS JE PRE DAJANE BIO SA NJENOM ROĐENOM SESTROM? Otkrivena prava ISTINA o njihovom ODNOSU

Poznati

PRINC ČARLS JE PRE DAJANE BIO SA NJENOM ROĐENOM SESTROM? Otkrivena prava ISTINA o njihovom ODNOSU

Princeza Dajana nije bila prvi izbor za buduću ženu princa od Velsa.

Naime, princ Čarls se pre Dajane, zabavljao sa njenom rođenom sestrom Sarom Spenser.

Međutim, Saru nije želeo da oženi jer je pre njega imala brojne momke.

Malo toga je ostalo neobjavljeno i neispričano kada je u pitanju bračni život princa Čarlsa i princeze Dajane. Međutim, nedavno je u javnost isplivao razgovor Lejdi Di i njene komšinice Dejne Bruk. Dajana joj je u intervjuu 80-tih godina izjavila i to pre nego što se udala za Čarlsa.

Dajana je Dejni tada rekla da misli da je Čarls „bacio oko“ na nju i da će nju, umesto sestre Sare i da oženi.

Lejdi Di je u intervjuu rekla da misli da je za kraljevsku porodicu ona bolji izbor, jer nije poput njene sestre „uskakala u razne krevete“, odnosno jer je bila devica.

– Dajana je bila nesigurna i sramežljiva. Svaki put kad bih je srela, skrivala se i kao da je htela da bude nevidljiva. Od svega na njoj najviše pamtim njene oči. Plavozelene oči koje su izgledale kao svetla automobila kada bi vas pogledala – rekla je Bruk, prenosi britanski Ekspres.

Bruk je rekla i da joj je Dajana tada priznala da je u vezi sa budućim kraljem.

Dajana je tada ispričala da se ona i Čarls nalaze u medijskom haosu bez ikakvog povoda i da kraljevska porodica nije učinila dovoljno da je zaštiti od novinara. Požalila se da joj smetaju tračevi da se noću nalazi s princem, ali je i priznala novinarki da smatra da su je izabrali za kraljevsku nevestu samo zato što je devica.

– Moja sestra je izlazila s njim, ali ja im više odgovaram jer nemam prošlost iza sebe. Nisam trčala iz kreveta u krevet – objasnila je princeza.

DDL.RS

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top