Goca Tržan otkrila tajni recept za mršavljenje!

Printscreen/Instagram

Poznati

Goca Tržan otkrila tajni recept za mršavljenje!

Popularna pevačica Goca Tržan otkrila je tajni recept mršavljenje

Popularna pevačica Goca Tržan otkrila je tajni recept mršavljenje. Kako je i sama istakla, u proteklom periodu oslabila je sedam kilograma, a rezultati jesu vidljivi.

Pop pevačica otkrila je da je za vreme karantina izgubila sedam kilograma, a budući da je oduvek javno isticala da ima problem sa održavanjem idealne linije, sada je otkrila kako je najzad uspela da se reši nagomilanih kilograma.

Goca je, naime, istakla da je više kuvala nego što je jela
– Vodila sam računa dok sam bila u izolaciji, a recept je jednostavan – više sam kuvala, a manje jela. I dok ja pokušavam da smršam, moj Raša ima druge planove. Njemu je cilj da nagura na 100 kilograma, a ja sam u fazonu: „Gde ćeš 100 kila?” Mada oboje treniramo kao životinje pa ništa nije nemoguće – rekla je Goca Tržan u emisiji „DeToxic”.

Pre nekoliko dana pevačica je objavila na „Instagramu” sliku na kojoj je njena promena i više nego očigledna. Uz ovu fotografiju napisala je status svim damama:

– Pokušavam da sve devojčice, devojke, žene naučim da postanu zadovoljne svojom slikom u ogledalu. Naravno da nismo savršene, naravno da nismo najlepše, naravno da starimo, ali nemamo drugog izbora nego da zavolimo svoje „pakovanje”. Volim vas devojčure…

Goca Tržan zadovoljna je onim što vidi u odrazu ogledala!
– Baš mi se sviđa moja kosa. A i oči su mi lepe. I koža mi je divna i meka. Sve u svemu, volim sebe, volim svoje mane, ne plašim se odbacivanja ili kritikovanja. To sam ja, drugu sebe nemam. Volite sebe i svoj odraz u ogledalu. I radite na tome da se stalno i u svemu usavršavate i da učite nešto novo. Život je lep – poručila je Goca Tržan na svom „Instagram” nalogu.

Njen status naišao je na veliko interesovanje fanova, pa je u komentaru ovog posta na pitanje „da li je oduvek volela sebe” odgovorila:

– Nažalost, nisam! Kao i sve žene, stalno sam sebi nalazila mane i koncentrisala se na njih! Glupače smo što to sebi radimo – bila je realna Goca.

Story.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top