Brankine reči su ošamarile Srbiju: Samo vi pravite haos, naša bolnica je puna, na izmaku smo snage

pixabay.com

Lifestyle

Brankine reči su ošamarile Srbiju: Samo vi pravite haos, naša bolnica je puna, na izmaku smo snage

„Naš znoj niko ne vidi, kao ni suze naše dece! “

Jedna zdravstvena radnica iz Beograda na Fejsbuku obratila se ljudima koji prave nerede prethodnih dana u ovom gradu.

Sa oznakom da je na ortopediji na Banjici, ona je objavila juče status koji vam prenosimo u celosti:

– Samo vi pravite haos, razbijajte, širite ovo sr*nje koje nas je zadesilo, a neko će raditi bez slobodnog dana, neće biti sa svojom decom, porodicom, strepeći da se i sam zarazi dok spasava vaše sebično dupe! Prosta sam, jer i ne zaslužujete da vam se obratim drugačije, nego onako kako vam dolikuje! Kažu izdržite, a mi smo na izmaku snage!

Naš znoj niko ne vidi, kao ni suze naše dece! Naša bolnica je puna, naša intenzivna nega je pred kolapsom, toliko da nemaju više gde da smeste pacijente na respiratorima!

Po prvi put u životu žalim što sam zdravstveni radnik, ubili ste u meni ono što najviše u životu volim da radim! I samo mogu da vam kažem sram vas bilo!!! Ne, ne želim vam da se razbolite i dođete na Banjicu, zato što, čini mi se, neće imati ko da vas leči!!!!!! – napisala je ona u statusu.

Samo vi pravite haos, razbijajte, sirite ovo sranje koje nas je zadesilo, a neko ce raditi BEZ SLOBODNOG DANA, nece biti…

Gepostet von Branka Nestorovic am Freitag, 10. Juli 2020

Podsetimo, povod za prvi protest u utorak, 7. jula u Beogradu bila je najava predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će se u glavnom gradu možda uvesti policijski čas tokom vikenda zbog porasta broja obolelih od korone.

Tokom jučerašnjih incidenata ispred Skupštine Srbije četrnaest policajaca je povređeno, uhapšen 71 huligan, a od početka nasilnih protesta povređeno najmanje 130 policajaca koji su morali da potraže pomoć lekara izjavio je direktor policije Vladimir Rebić.

Tokom protesta protekle noći u Beogradu povređeno je 19 osoba, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći. Među povređenima je bilo i novinara.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top