OŠTRE KRITIKE JAVNOSTI: ŠEHERZADA USKOČILA U BIKINI I POKAZALA KAKO IZGLEDA ČETIRI MESECA NAKON POROĐAJA

Poznati

OŠTRE KRITIKE JAVNOSTI: ŠEHERZADA USKOČILA U BIKINI I POKAZALA KAKO IZGLEDA ČETIRI MESECA NAKON POROĐAJA

Popularna Beruzgar Korel sve je osvojila ulogom Šeherezade u seriji „1001 noć“, a to se dešavalo i gde god bi se ona pojavila u javnosti.

Visoka, zgodna, prelepih crta lica, popularna turska glumica, i kada je menjala frizuru, uvijek je nailazila samo na pohvale fanova. Ali, izgleda da je turska javnost ovog puta i te kako oštra. Naime, iako se pre samo četiri meseca porodila i na svet donijela drugo dete, osude na račun lepe Šeherezade iznenadile su mnoge.

View this post on Instagram

Bergüzar Korel bikinili YAKALANDI! Ünlü oyuncu Bergüzar Korel kilolu haliyle dikkat çekti! 4 ay önce ikinci çocuğunu dünyaya getiren ünlü oyuncunun kilolu hali gözlerden kaçmadı. Doğum kilolarından hala kurtulamadığı gözlenen Bergüzar Korel’in saklanma çabaları ise işe yaramadı. Doğum sonrası aldığı kilolar ve selülitleri ile dikkat çeken Bergüzar Korel’in bu görüntüsü şaşkınlık yarattı. Çevrenin şaşkın bakışları arasında tatilini sürdüren Bergüzar Korel’i görenler “eski halinden eser yok” demekten kendilerini alamadılar. Bu görüntüsü ile sosyal medyada eleştiri okları ve hakarete varan yorumlar ile alay konusu olan Bergüzar Korel’in şok değişimi için yana kaydırabilirsiniz. Sizleri yormak istemedim☺️ İyi yazlar olsun🤍

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel) on

Sretna i zadovoljna svojim životom, Berguzar je odlučila da sa porodicom provede nekoliko dana na moru, a njene fotografije u kupaćem obišle su svet za kratko vreme. Turski mediji su ovoga puta oštri prema njoj pa su neki od napisa „Poznata glumica Berguzar Korel privukla je pažnju svojom prekomernom težinom“. Iako se na njenom telu zaista vidi koji kilogram viška koji je nastao tokom trudnoće, čini nam se da su kritike preoštre. Komentari i osude nisu se odnosili samo na njenu kilažu već su se osvrnuli i na njen celulit.

View this post on Instagram

ama böyle pişti olmaz olsun 😂

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel) on

Dok jedni oštro osuđuju lepu glumicu i smatraju da je kao javna ličnost morala brže da se vrati u formu, drugima je sve to nerealno.

‒ U prirodi žene je da rađa i da se njeno telo menja tokom čitavog tog stanja ‒ samo je jedan od komentara fanova koji su stali u njenu odbranu.

Azra.ba

Nastavi čitanje
Pročitajte i...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top