Anastasija Ražnatović pokazala svoju sliku sa krštenja malog Željka i poslala poruku: VOLIM TE VIŠE OD ŽIVOTA

Printscreen/Instagram

Poznati

Anastasija Ražnatović pokazala svoju sliku sa krštenja malog Željka i poslala poruku: VOLIM TE VIŠE OD ŽIVOTA

Bogdana i Veljko Ražnatović krstili su danas sina Željka, na Petrovdan, a tim povodom oglasila se i Anastasija, koja nije krila sreću.

– Srce moje najdraže. Dušo moje duše. Srećno nam tvoje krštenje. Bog zna koliko sam te zavolela čim sam saznala da nam dolaziš na svet, a još više kad sam te prvi put ugledala. Ovaj dan je za mene veliki dan, jedan koji ću pamtiti čitav život. Nemam svoju decu, ali veruj mi da te osećam i gledam baš kao da sam te rodila – napisala je Anastasija.

– Ljubav koju osećam kada te pogledam u te tvoje nevine pametne okice je nemerljiva. Znam da ću se ponositi tobom i da ćeš biti momčina kakve nema! Volim te najlepše moje više od života! – dodala je ona, a koji je video podelila sa krštenja pogledajte u okviru teksta.

View this post on Instagram

do ya thing, b 💅🏻

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on

Krštenju su, kako saznajemo, prisustvovali samo članovi najuže porodice, a isto je obavljeno u kripti Hrama Svetog Save u Beogradu. Porodica Ražnatović je želela da ceremonija bude intimna i daleko od očiju javnosti.

Krštenje je obavljeno u podne na Petrovdan, a nakon toga su Ražnatovići otišli na porodični ručak. Inače, kum malog Željka je Veljkov prijatelj Nikola Vavić.

Izvor: Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top