Ešerihija koli se najefikasnje leči ovim narodnim napitkom (RECEPT)

pixabay.com

Lepota i zdravlje

Ešerihija koli se najefikasnje leči ovim narodnim napitkom (RECEPT)

Narodna medicina ima rešenje za svaki zdravstveni problem. Pre nego što posegnete za nekim lekom, probajte ovaj potpuno prirodni napitak

Stalna potreba za mokrenjem, peckanje prilikom mokrenja, bol u donjem delu leđa, neprijatan miris urina, bol prilikom seksualnog odnosa, kao i bol u predelu iznad stidne kosti samo su neki od simptoma urinarne infekcije.

Bakterija Ešerihija Koli je čest uzročnik bakterija mokraćnog sistema kod žena. Spada u grupu koliformnih bakterija, onih koje žive u crevu.

Nalaz bakterija u urinu, ali bez ikakvih simptoma upale, nazivamo asimptomatskom bakteriurijom, kaže urolog dr. Čičin-Šain.

Umesto lekova, pomoć je uvek najbolje potražiti u prirodi. Ovo je najpopularniji prirodni antibiotik koji se u narodnoj medicini koristi već decenijama, a ovaj napitak preporučuju i lekari.

Za pripremu leka potrebno vam je oko 30 koštica lubenice i litar vode.

Priprema:

Stavite u šerpu vodu i koštice. Sačekajte dok ne proključa i kuvajte još 10 minuta. Sklonite šerpu sa ringle i sačekajte da se ohladi. Procedite napitak u flašu i čuvajte u frižideru. 1 litar ovog napitka popijte u toku dana i tako 10 dana zaredom.

Osim što će pogodovati kod urinarne infekcije, dobro će pročistiti i bubrege.

narodnilijek.com

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lepota i zdravlje

Popularno

To Top