Evo kako izgleda starija ćerka Monike Beluči i Vensana Kasela

Printscreen/Instagram

Poznati

Evo kako izgleda starija ćerka Monike Beluči i Vensana Kasela

Tokom 14 godina dugog braka, glumci su dobili dve devojčice, a jedna od njih već je počela da gtradi manekensku karijeru

Nakon pet godina braka italijanske glumice Monike Beluči iz njenog kolege iz Francuske Vensana Kasela na svet je stigla njihova ćerka Deva, koja danas ima 16 godina, a šest godina kasnije i mlađa devojčica Leoni.

S obzirom na to da Monika i danas važi za jednu od najlepših žena na planeti, mnoge je zanimalo jesu li njene ćerke nasledile deo njenog šarma, a po svemu sudeći i Deva će biti lepotica bez premca!

Naime, ova devojčica novo je zaštitno lice modne kuće Dolce & Gabbana, odnosno parfema Shine. I sama glumica godinama je nosila komade ove kuće, pa ne čudi što su Dolče i Gabana odlučili da izaberu baš ćerku italijanske dive. Deva je prošle godine u Ravelu snimila reklamu za pomenuti parfem, a navodno je Monika prisustvovala snimanju i pazila na svaki detalj.

Ova mlada manekenka na početku karijere veoma je aktivna na društvenoj mreži Instagram, pa često imamo priliku da vidimo njene fotografije, za razliku od male Leoni, koja i dalje živi daleko od medijske pompe.

 

Sudeći po snimcima koje Deva deli, jasno je da je nasledila majčinu lepotu, ali mnogi komentarišu da je „iz aviona“ jasno da ima tu i mnogo porepoznatljivog šarma i pogleda Vensana Kasela.

GLOSSY

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top