Test ličnosti – ono što prvo ugledate na fotografiji otkriće vaše strahove

Zabava

Test ličnosti – ono što prvo ugledate na fotografiji otkriće vaše strahove

Da li vaši strahovi povezani s detinjstvom, roditeljima ili nečim trećim? Naša podsvest skriva mnoge emocije kojih možda nismo ni svesni.

U psihologiji postoje testovi koji pomažu da otkriju najdublje osećaje, a jedan takav donosimo i danas. Šta prvo vidite na fotografiji otkriće neke vaše strahove.

Devojčica
Vaše potisnute emocije najverovatnije dolaze iz djetinjstva. To može biti trauma iz tinejdžerskog doba, ranog djetinjstva ili u čak od samog početka života. Odnos s majkom je ključan za emocionalni razvoj.

Recimo, ako je dete provelo previše vremena u bolnici daleko od majke ili je od majke dobijalo vrlo malo (ili čak ništa) ljubavi tokom detinjstva, moguće je da se to nesvesno reflektuje u razne strahove, npr. u strah od donošenja odluka.

Leptir
Leptir je simbol kojem su pripisane razne vrste značenja. Prema tumačima snova, svetli i šareni leptir je znak nade, novih događanja u životu.

Tamni leptir sa svetlim krajevima na krilima, baš kao ovaj s fotografije, povezuje se s propuštenom prilikom za kojom žalimo. Takođe, leptir bi mogao ukazivati na izgubljeno poverenje ili nesvesni strah od smrti.

Jagoda
Ako ste videli prvo jagodu, to može značiti da strahujete da će vaša ljubavna veza loše završiti ili ćete se zaljubiti u nekoga ko nije za vas. Ljudi koji imaju ovakve strahove, često su u odnosima za koje misle da nemaju budućnost. Moguće je da je to povezano s lošim odnosom roditelja.

Lobanja
Lobanje zapravo na slici nema, već se radi o optičkoj iluziji u kojoj ostali motivi čine oblik lobanje. Ako ste videli lobanju to pokazuje kako vas je strah da ćete se razočarati u druge ljude. Tu se može raditi i o strahu od smrti ili smrti bliske osobe. Uzrok tom strahu možda je situacija iz prošlosti u kojoj ste se osećali bespomoćno.

Dva drveta
Stablo je simbol naših korena, a u ovom slučaju, dva stabla prave most koji može ukazivati na to da unutar vas postoji sukob koji još niste uspeli da rešite. Sumnje, strahove ili sukobe s kojima se borite i nikako ne pronalazite rešenje za njih, uklonićete lakše ako zamolite nekoga za pomoć, nekoga ko će sve sagledati bez predrasuda.

IZVOR: vecernji.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Zabava

To Top